Dobrý krém na telo
Ahojte, Hľadám dobrý krem na telo najlepšie bez vône, hydratačný čo by upokojilo svrbivú,citlivú pokožku tela. Momentálne už 3tie balenie mám od cerave,stále kupujem tú 340g verziu nespôsobuje mojej pokožke alergie, no je dosť hutný a spotrebujem veľa produktu aby som natrela celé telo ,keďže sa ťažšie rozotiera, mám už 3tie balenie a jedno mi vydrží pri nie každodennom natieraní max3-4tyždne. Preto hľadám niečo podobné ,možno aj lepšej konzistencie a ak je to možné aj lacnejšie . Je tu niekto kto by mi vedel niečo odporučiť ? (Myslela som že to občasné svrbenie mi spôsobuje sprchový,prešla som na detský balea sensitive, svrbenie ustúpilo trochu no moja pokožka si stále vyžaduje aj krém na hydratáciu). Ďakujem za rady!🙂🙏🏻
Jednoznačne excipial body lotion, ukľudní podráždenú pokožku, a zmierni svrbenie pokožky, vďaka urei krásne zhydratuje a dobre sa rozotiera
@marlenka1889 la roche posay lipikar baume ap+m light. Veľmi ľahký krém na leto. Malú s tým terza natieram inak používame klasickú verziu nie light.
Za mna Lactovit telove mlieka
@lasona urea nie je vhodná pre malé deti a eyxipial je extrémne parfumovaný
@domini404 áno tento je super tiež odporúčam. Je úplne ľahučký
Najlepsie kremy su s ureou
@marca12 píše že ho používa na malú a že má alergie. Urea je v tomto prípade úplne zel
@marca12 *zle
odporúcam toto 🙂 https://www.mojadm.sk/lactovit-telove-mlieko-la...
@kkovacovak podla mna pise o sebe. Pisala,ze o svojej pokozke
@marca12 ja som čítala inú diskusiu kde písala autorka o dieťati v podbnom duchu a spojila som si to 😃 Ale aj tak platí ak má alergickú pokožku tak urea nie
Áno hľadám krém pre seba!😊
Neutrogena
Norwegian Formula® Deep Moisture
hĺbkovo hydratačné telové mlieko pre suchú a citlivú pokožku S týmto skúsenosť nemáte ?
@kkovacovak ten môj ma úplne jemnú vôňu...a excipial predpisujú aj na atopický ekzém u detí..tak neviem
Aj ja mam senzitivnu suchsiu kozu so sklonmi k ekzemu. V horsich obdobiach pouzivam len Biodermu Atoderm mlieko.
@marlenka1889 obyc. krem zarabany v lekarni "krem s kyselinou mliecnou na premastenie" netreba ho vela, nezanechava mastnu pokozku. Lekarne ho uz vacsinou maju zarobeny od distributorskej spolocnost, 300g vychadza asi 6,5 eur.
Cerveny Garnier
@marlenka1889 Ja by som vám odporučila krém s kyselinou mliečnou, dostať ho v lekárni.
Zdravím @marlenka1889 prosím akým produktom ste to nakoniec vyriešili? Ďakujem

Ahoj, a skúšala si od nich aj mlieko? https://www.cerave.sk/nase-pripravky/hydratacia...
Pretože ja sa natieram týmto a má to super ľahkú vodovú konzistenciu, za pár minút som natretá.