Poradíte účinný krém na vrásky okolo očí?
Ahojte, prosím, poradíte dobrú značku?
Pit veľa veľa vody, hydratovat celé telo pomáha j tak najviac. Čas sa bohužiaľ neda spomaliť a starneme všetci… ale loreal revitalift filler serum pod oci mi pekne hydratuje okolie.
Cerave ocny krem
To nepomaha nic,zavisi to hlavne od hydratacie,tuku atd. Ja osobne pouzivam Filorga Time filler 5xp na vecer a Lancome Genifique Yeux na den.
@jaaankaaaa krém zabezpečí len hydratáciu okolo očí pokiaľ sú už vrásky tak len botox zmiznú za chvilu
Ja používam značku Ziaja, petržlenovy a nevädzovy.
Ďakujem za všetky odpovede
@walentina7 no a krémy by vôbec nemali voňať, je to zbytočná dráždiaca ingrediencia.
Cosrx očný peptidovy
Ahoj. Očný krém a sérum od značky Larens. S obsahom Biopeptidového komplexu. Ja používam komplet Zn.Larens a aj s ňou pracujem. Mám pred 50 a pleť ako dievča. Všetky tieto kozmeceutiká od Larensu sú neskutočné. Dolu uvedené značky sú iba značky. Skús a potom napíš🙂
ak ho chces preto, aby si sa zbavila vrasok, alebo ich nejak vyrazne zredukovala, tak na to ti nejaky krem nepostaci.
Ja som spokojná s očným krémom Eucerín. Kupujem v lekárni. Len tie ceny sú stále vyššie ako pri všetkom.
ja používam galvanickú žehličku od ETA. Pre mňa skvelá vec . Nanesiem sérum , použijem program na oči a vklepem to tam žehličkou . Rovnako tak zapravujem , ale inými programmi séra do tváre . Momentálne používam serum Kopaničiarska žehlička , pre mňa skvelé.
Od novage krém a brat vitamíny 🙂

Taky krem nie je.