Dokážete si ošetriť zarastené nechty doma?
Dokáže si tu niekto ošetriť zarastené nechty doma? Myslím ošetrenie také aké robí pedikerka - vystrihnutie ulomku nechta vyčistenie a následne tamponada. Pravidelne navštevujem pedikúru ohľadom toho už dlhý čas a pedikerka mi povedala že už sám som ta to mohol naučiť doma ošetrovať 😀
Vždy som si zarastené nechty nejako ostrihala sama. 🤷♀️ A ani žiadne tamponady som si nedávala, veď keď ti ho správne zastihne, nemal by zarastat, nie? A kúp si širšiu obuv, ak ti zarastaju nechty
ja , potom co mi ich 2 x bolestivo trhali na chirurgii, uz viem ako na to
@anonym_autor Pokial sa ti netrasu ruky,aby si si neodstrihol nieco ine...
Vždy som si zarastené nechty nejako ostrihala sama. 🤷♀️ A ani žiadne tamponady som si nedávala, veď keď ti ho správne zastihne, nemal by zarastat, nie? A kúp si širšiu obuv, ak ti zarastaju nechty
@13uzivatelka11ha,ha,ha... celé leto som chodila buď v žabkach alebo bosá a aj tak mi zarastali. Pomohli mi až na chirurgii. Od vtedy je jedno akú mám obuv
Preco si nedáš šponu?
Preco si nedáš šponu?
@timea301196 Rok mi dávala spony a nemohlo. Stále mi to musela aj z boku vystrihnúť aj ked bola spona. Spony nie každému pomôžu ja mám veľké palce aj nechty širšie.
ja , potom co mi ich 2 x bolestivo trhali na chirurgii, uz viem ako na to
@anonym_c9aabb Tak ja mam za sebou tiež zákroky na chirurgii ale pred rokmi a teraz pedikúra čo je o dosť príjemnejší zákrok po každej návšteve 😀 ma zaujíma ako vieš na to si to sám/sama ošetriť? 🙂 Skúšal som to tiež sám ale nepomohol som si neviem to tak dôkladne všetko vybrať ako pedikerka.

@anonym_autor čudná pedikérka nie že by bola rada ze má zarobené 😀 iste sa to dá, ale to by som musela nakúpiť kliešte , tamponády oni majú také špeci niečo čo zmäkčuje kožu no veď na to sú aby robili túto službu 🤔😁