Domáce bielenie zubov - osvedčené tipy a postupy
Máte niekto skúsenosť ? Ako si doma vybieliť zuby ? Niečo účinne ? Mám ich dosť žlté. Ďakujem za rady 🙂
Len jednu radu mam. Ak si chceš zničiť sklovinu, tak skúšaj kadejaké somariny doma. Žiadne bieliace pasty nefungujú. Jedine bielenie u zubára.
A neviete odporučiť aj nejakú dobrú pastu, ktorú kúpim v obyčajnej DM, zameranú viac na bielenie alebo niečo také ? Akou je najlepšie umývať ? 🙂
Ak nechodíš na dentálnu hygienu tak choď a potom uvidíš či máš žlté zuby alebo len povlak a kameň
Pred par rokmi som skúšala som kadejaké peckove vyrobky a všetky boli na dve veci. Zbytočne vyhodené peniaze. Potom som išla na dentálnu hygienu a olalaaaa zuby zrazu oveľa belsie. Teraz som s farbou spokojna , na hygienu chodim pravidelne a nemusím zbytočne kupovať ,,overené” pasty, pásiky a kadejaké fialove kentusy za kopu peňazí …. Od vtedy mi stačí obyčajná pasta a 1-2x ročne dentálnu hygiena.
Nie, ziadnu zazracnu pastu v DM nepredavaju. Treba chodit pravidelne na dentalnu hygienu a ak chces belsie zuby, tak jedine so zubarom riesit.
Ja som si dala spraviť vložky na zuby u zubárky a do toho mi objednala sadu na bielenie opalascense , sada 8 striekačiek stojí okolo 60eur a jedna striekačka je tak 2-3 poizitia🙂 ma sa to používať týždeň , ale ja mám rovnaký efekt po týždni ako aj po jednom dni 🙂 sadu už mám vyše roka 🙂 používam od nich aj zubnú pastu, tá sa dá objednať na alze napríklad , podľa mňa je lepšia ako tá z drogérie
Miswak kefku vyskúšaj
Dávno sa hovorilo, že si občas treba umyť zuby so sódou bikarbónou no nemam to odskúšané 😀
@lasona ale no tak 😃 s prvou časťou 100% súhlasím, ale opatrne s tými vyjadreniami, že žiadne bieliace pásky nefungujú! Crest fungujú. Používam už roky a aj mnohí moji známi a milióny iných užívateľov
@petracandle pise, ze nefunguju pasty, nie pasky.
@barbara9456 nerob to.
Brúsi zubnú sklovinu. Sice vybieli ale za cenu zdravia zubov.
@petracandle presne , píšem ohľadom pastach..minule som počúvala jednu zubárku. Pásiky neviem...nikdy som to nepouzivala
@nelka09 vieš čo, ja som si to kupovala len raz dávnejšie, so stredne silnou intenzitou bielenia, tam sa dá vybrať ale už si nepamätám akým číslom boli tie pásiky označené ale bola to nejaká tá stredná intenzita, slabšia preistotu, musíš poznať svoj stav zubov a ďasien, že čo znesieš. A áno vybieli, obsahujú peroxid vodíka, takže jednoznačne, nič iné ti zuby nevybieli, iba peroxid ale treba byť opatrný s tou citlivosťou zubov aby si si neodpálila ďasná. Mne to vybielilo ale potom som zbadala, že si musím dať aj tak prerobiť plomby na predných zuboch lebo tie mi zostali žlté 😁 tak som potom aj tak neskôr bola u zubárky a dala som si nakoniec tam vybieliť komplet zuby profesionálne, lebo plomby ti to veru nevybieli 😁 takže moc neodporúčam keď má niekto zuby plombované vpredu 😁 ale veru neviem ako dlho to vydrží, keď si to takto sám človek doma biely, to som ja nemala možnosť odsledovať, keď som si to po pár mesiacoch dala aj tak prerobiť

Objednaj si Crest pásiky https://bieliace-pasiky.com/?utm_source=google&...