Dorastú mi mihalnice po poškodení?
Chcem sa spitať mala som umele mihalnice po 2tyžnou som si ich vytrhala sama no na niektorich častiach oka som vytrhla aj moje skoro na pol oku mam asi 2riasi chcem sa spytať dorastu mi? Som zufala zatiaľ davam vazelinu aj olivovy olej a kokosovy bojim sa že nedorastu mate nejake skusenosti? Niekde som čitala že dorastu niekto zase piše že nie
@anonym123455 ja som si ich síce sama netrhala ale keď som po dvoch rokoch chcela mať už len vlastne tak som zistila že nemám.skoro žiadne...trvalo asi rok a pol kým zasa dorastli a používala som oleje na riasy
@hopsas som strašne zufala dorastu mi? Mam nejake lem na druhom oku asi skoro pol viečka skoro žiadne aš mi je do plaču prosim vas nemate niečo overene na rast ? Alebo či aspoň dorastu
@anonym123455 kup si serum na riasy od Facederma.sk
@alabama0011 a mate s tim skusenosť? Aj vy ste si vytrhali alebo ??
@alabama0011 lebo 80€ za serum je celkom dosťa
@anonym123455 to je úplne individuálne či vám dorastú. Každému inak rastú tak isto ako vlasy alebo chlpy 🤷🏻♀️ mojej známej naozaj dlho rástli a keď rástli boli veľmi dlho krátke. Trvalo to možno aj dva roky. A presne preto sa chodí ku kozmetičke. Radšej si zaplaťte 10€ za odstránenie ako toto
@mici88 mne to robila sestra doma v študiu a odcestovala a tak som si ich dala dole sama a som strašne zufala
@anonym123455 a aspoň vás sestra oboznámila s rizikami ,alebo teda ako postupovať pri tom ako si ich dať dole? Mala vám povedať ,že sama nie. 🤦🏻♀️ Tak už len počkať a dúfať
@mici88 nemate s tim prosik vas nejake skusenosti ja uš neviem čo mam robiť
@anonym123455 a aké skúsenosti vám mám povedať? Píšem to , že ak by mne dorástli mihalnice neznamená to, že dorastú každému . 🙂 A ten proces nijako neurýchlite. Počkajte a nestresujte.
@anonym123455 ak by ste mali niekto nejaku radu alebo čokoľvek tak budem vďačna
Dorast môžu a nemusia. Nevieme ako si si to ložisko poškodila. Sérum je super vec, ja osobne nemám skúsenost s ani jedným, čiže radiť nejdem ale viem, že kamošky používajú a krásne sa km zlepšili mihalnice, celkovo sú dlhšie a také kvalitnejšie..
Ja ked som mala poskodene - nie vytrhane - mihalnice po 4D , tak som pouzivala serum od farmasi , rozdiel som videla cca po mesiaci.
Vazelina, kokosový ci olivový olej ti nijak nepomôžu. Skôr ricinovy olej alebo to spomínané serum. A môžu ti dorast, ale nemusia...záleží ako si si poškodila folikul...
Ano, dorastu ti, ale nie za dva dni ani za tyzden. Poznam niekolko zien co boli na tom podobne a kazdej dorastli. Olivovy, kokosovy olej ani vazelina ti v tom ale naozaj nepomozu, neviem, co od toho cakas 🤷🏻♀️
Nic nepomoze, len cakat, ci uz so serom, alebo bez. Mala si rozmyslat skor. Aj pred vytrhanim sa dalo googlit
Ja používam na mihalnice NANOLASH sérum...je vynikajúce...
@anonym123455 vraj ricinovy olej pomaha na rast mihalnic. Skus
@slavomira236 tak skusim striedať rano serum a večer ricinovy olej ďakujem každej za odpoveď
@anonym123455 dorastu ti mihalnice to sa neboj. 😇 týždeň, dva a máš ich zregenerovane 😊 keď som mala robene mihalnice tiež sa mi stalo ze polka mihalnic mojich vypadala ale pekne sa mi obnovili 🙂
@katarinabozikova23 tiež ho mam je fajn
@anonym123455 tak ako všetky chĺpky na tele,tak aj mihalnice rastú a určite aj dorastú. Ja som si vytrhla klieštičkami niekoľko mihalníc a trvalo cca 1mesiac kým mi dorastli aspoň tak aby nebolo vidno medzeru na oku
@anonym123455 dobrý pomohlo ? Momentálne mám ten istý problém.

Čo ti napadlo si ich vytrhať? Ak ti nevyhovovali, mala si sa ozvať kozmetičke a dala by ti ich bezpečne dole za pár min…