icon

Existuje make-up v neutrálnom odtieni?

15. jan 2025

Baby, existuje make-up, ktory ma neutralny odtien? Hladam makeup, nejaky lahucky ozaj len zjednotit farbu a trosku stiahnut cerven na licach. Nepotrebujem nic huste silne, ozaj len cosi lahke. Pozeram hebe, ale je mi jedno odkial, najma nech nestoji vela lebo pouzivam to malo. Dakujem

sisska96
15. jan 2025

rimmel london

autor
15. jan 2025

@sisska96 ktory? Ved to je len nazov znacky ci? Dakujem

sisska96
15. jan 2025

lasting finish

biba_18
15. jan 2025

ja som superfanúšik pupa like a doll, úple ľahunký makeup a široký výber farieb ...

biba_18
15. jan 2025

a tiež používam ten erborian bb krém, ale to je bb krém, makeup by som brala tú pupu ...

akvi
15. jan 2025

S Pupa som bola tiež spokojná, akurát majú hrozné zloženie. Tak isto BB krém od Missha, ten je za mňa topka, má lepšie krytie, ako väčšina BB, ale nerobí takú vrstvu, ako make-up. Proste Kórea to vie. Akurát že zloženie tiež hrozné. Ak zloženie neriešiš, tak kľudne skús. Ten Misha má aj malé balenie, ja ho používam, keď potrebujem byť nalíčená, čiže občas. A kúp si k nemu aj ten primer, fungujú spolu dobre..

xux
15. jan 2025

Loreal true match serum

autor
15. jan 2025

Baby tak pozerala som rozne e-drogerky, ale tie recenzie alebo aj zlozenie je katastrofa. A 20€ za par ml nechcem davat, ozaj to pouzivam raz za cas. To sa ozaj neda kupit do 10€ daky? 😀 Bez parabenov, bez silnej parfumacie, vhodny aj na zmiesanu plet a brz nutnosti zapudrovania 🙏 ja som v tomto jelen, v dmke mi nesedel tiadny odtien (predlaktie zdola) a na tvar som to davat nechcela, preto radsej nejaky “jeden” odtien.

akvi
15. jan 2025

Autorka - úprimne, ja riešim dosť práve zloženie, vyhodila som kopu prachov za rôzne "prírodné", nič mi nesadlo, väčšina doslova katastrofa. Ja make-up potrebujem na vystúpenia, čiže očakávam, že vydržia aj nejakú tú zvýšenú aktivitu a nestecu mi z ksichtu po 5 minútach. Musela som rezignovať a vrátiť sa ku "klasike". Tá Missha sa z ksichtu ani nepohne, stála za všetky tie prachy a ja som úplne netrafila ani odtieň, ale tým, že je to BB, tak to vôbec nevadí, nesedí to na ksichte ako omietka. Z "prírodných" je naj minerálny make-up, mne vcelku sedí, len to krytie nie je nejaké veľké, na bežný deň je to pre mňa ok riešenie a nepotrebujes púder. Ak nechceš vyhodiť veľa peňazí, kúp čokoľvek v dm-ke, odtieň si vieš odskúšať, majú tam na to testery a vieš sa tam aj odlicit.

mk1111111111
25. jan 2025

Myslim, ze odtien si treba vybrat. Kazdy ma inu farbu a odtien pleti. V Dm su ochotne predavacky, popros, pomozu vybrat
Ja Ti vo vybere nepomozem, pouzivam Dior. Je top, vydrzi cely den, nevyzera, ako maska, neotiera sa, nevysusuje, len, zial cena je katastrofa.