icon

Existujú vymyvateľné farby na vlasy?

frederika94
21. máj 2025

Ahoj zienky, viete mi prosim poradit nieco na vyskusanie farby vlasov co sa rychlo vymyje? Existuje nejaka taka vymyvatelna farba? Nevyznam sa v tychto veciach moc a rozmyslam nad zmenou len mam strach. Ako pubertiacka som si dala ten farbiaci sampon v domienke ze sa vymyje a hned cierny nooo cakala som marne 🤣 nechcem tak dopadnut znova 🤣

biba_18
22. máj 2025

také vymývateľné že dnes ráno si dám, večer umyjem a nemám farebnú hlavu?
no to neviem či také existuje, všetko čo som stretla bola na 2-12 umytí ...
možno len nejaké detské kriedy na vlasy, raz som kúpila neteri ...

akú farbu chceš skúsiť?

tanyan
22. máj 2025

Niečo ako farebný sprej na vlasy? Ten sa zmyje hneď, ale aj sa otiera o oblečenie, periny... A zároveň záleží akú farbu máš a akú chceš. Dcére som minule dávala červenú na karneval, ale má príliš tmavé vlasy a nebolo jej to skoro vôbec vidieť.

ketrin1984
22. máj 2025

@frederika94
V DM mas na 4 umytia,pozri si ake maju odtiene.Aj v Teta drogerii aj v 101 maju ale ine znacky.

frederika94
autor
23. máj 2025

Kludne aj 20 umyti, to mi nevadi, iba mi ide o to aby sa to vymylo z celych vlasov postupne lebo som nosila cely zivot tmave vlasy a teda uz nejake 4 roky mam uplne bledy blond husty melir ale hrozne mi zredli vlasy, lamu sa mi z toho coz je normalne. Len tym ze som aj pribrala aj uz roky pribudli tak mam obavy z tej tmavsej ci ma to uz nezostarsi moc tak zato chcem najprv vyskusat nieco tmavsie, len viem aky bol problem sa zbavit tmavej tak preto tato alternativa. Super dakujem vam, popozeram to 🤍🙂

frederika94
autor
23. máj 2025

Este som pozerala henu len to tiez neviem ci sa cele vymyje casom

tanyan
23. máj 2025

To sú dva úplne iné postupy, keď dávaš preč pigment z tmavých vlasov a keď doplníš tmavý pigment do zničených svetlých vlasov. Dostať preč pigment z tmavých vlasov je chemicky náročné a často to vlasy zničí. Keď ten pigment umelo opäť doplníš, tak sa to nevymyje len tak ľahko.

frederika94
autor
25. máj 2025
@tanyan

To sú dva úplne iné postupy, keď dávaš preč pigment z tmavých vlasov a keď doplníš tmavý pigment do zničených svetlých vlasov. Dostať preč pigment z tmavých vlasov je chemicky náročné a často to vlasy zničí. Keď ten pigment umelo opäť doplníš, tak sa to nevymyje len tak ľahko.

@tanyan
Ano ved bol to boj zosvetlit veru 😃 Bola som kupit v dm ten sampon na 4 umytia tak vyskusam tak a ak bude dobre tak sa pustim do henny. Dakujem 🙂