Ako si farbiť vlasy na studenú blond?
2. jan 2025
Ahojte maminky. Chcem sa poradiť. Mam hnedé vlasy svoje...nefarbila som sa pol roka naposledy na fialové.. ale teraz chcem zmenu..na studenú blond..raz v živote som
bola prefarbena na blond a to pred 10 rokmi odvtedy som bol neskúšala vtedy mi to chytilo len prednu stranu vlasov v zadu nie...chcem sa spýtať,kamarátka mi radila ze mamnist ku kadernikovi aby som si neodpalila vlasy keď sa budem farbiť na studenú blond..ale chcem to skúsiť sama sa prefarbit na blond...podľa vás váž názor? Ďakujem

@majka12071994 ahoj. Pracujem v kaderníctve a ak trváš na tom, že sa chceš doma odfarbovat tak by som odporučila najskor použiť Color out, to je prípravok od Nirvel, ktorý bez poškodenia pomôže odstrániť predošlú farbu z vlasu. Aj keď si sa pol roka nerarbila, tak v spodných vlasoch budeš ešte mat tú farbu a tú treba dostať preč. Aby následne melír chytil rovnomerne...zosvetliť melírovacím práškom ďalej a maximálne 9% peroxid, ak máš svoje vlasy svetlejšie tak stačí aj 6%. 12% sa vyhni, tú už ozaj môžeš prísť o vlasy pri neodbornom zaobchádzaní. A po zosvetlení vlasy ešte farbu na blond a ošetriť. Vlasy po zosvwlteni potrebujú proteíny a hydratáciu tak sa zameraj na starostlivosť obsahujúcu tieto zložky, ideálne kadernícke, nie drogéria. Color out aj pekné blond odtiene farieb nájdeš napríklad na stránke www.stylovaakrasna.sk. mam skúsenosť s viacerými produktami od nich. Ale ideálne by bola návšteva kaderníčky a zveriť sa jej.