Farbenie odrastov na blond doma
Žienky pomôžte mi prosím.
Kaderníčka má môže zobrať až o 3 týždne lebo je na dovolenke. Potrebujem si kvôli svadbe odfarbiť odrasty(hosť)
Aké produkty bežné z dm používate? Melir a aký %peroxid a tónovanciu farbu?
Ďakujem za každú radu ❤️
@anonym_autor Urcite by som kontaktovala inu kadernicku. Domace hokusy pokusy mozu dopadnut velmi zle.
https://www.kallos.sk/ tu sa dá objednať farba podľa katalógu a peroxidová emulzia Oxi kallos buď 3%, 6%, alebo 9% podľa sily farby odrastov.
Hlavne nie drogerkove farby . Ideálne keby ideš kadernícke ,naozaj nechceš radšej tak? Ak budeš definitívne rozhodnutá to robiť doma poradím produkty,ale stále lepšie ísť k tej kadernícke.
Hlavne nie drogerkove farby . Ideálne keby ideš kadernícke ,naozaj nechceš radšej tak? Ak budeš definitívne rozhodnutá to robiť doma poradím produkty,ale stále lepšie ísť k tej kadernícke.
@rebekabeka14 v mojom okolí som obvolala 4 kaderníctva. Do budúcej soboty žiaden termín.
Dnes ma pustili z nemocnice. Nemala som čas to skôr riešiť.
Prosím ak vieš, poraď mi🙏
@rebekabeka14 kamoška mi poradila melir od kallos s 9%peroxidom. Len či treba aj tonovaciu farbu či stačí fialovy šampón.
@viktoria1425 ako ktorá blond a ako ktorá farba. ja som si farbila vlasy doma a mala som to vždy dobré… 🤷♀️
@rebekabeka14 kamoška mi poradila melir od kallos s 9%peroxidom. Len či treba aj tonovaciu farbu či stačí fialovy šampón.
@anonym_autor kamoška ti poradila pekne blbo
9% peroxid ? To nie je najlepšia voľba
A ano odpoveď je treba aj tonovaciu farbu ale nie z drogerie tam taku nezoženieš
Plus ked si to budeš robiť sama na 99% zostaneš fľakatá lebo tu farbu (melir) stací mierne nerovnomerne natrieť a je problem na svete - fľaky
A to sa zachranuje aj profi kaderničke tažko potom
Ake mas pôvodne vlasy tmavé ci špinavý blond. Odporúčam kadernicke farby. Chod do obchodu s kaderníckych farbami. Ja mam tmavý pigment a používam wella kolleston 12/0 a 12/96. Peroxid bud 9% alebo 12% na odrasty.
Ake mas pôvodne vlasy tmavé ci špinavý blond. Odporúčam kadernicke farby. Chod do obchodu s kaderníckych farbami. Ja mam tmavý pigment a používam wella kolleston 12/0 a 12/96. Peroxid bud 9% alebo 12% na odrasty.
@lapersefona moje pôvodne tmavé hnedé.
@viktoria1425 ako ktorá blond a ako ktorá farba. ja som si farbila vlasy doma a mala som to vždy dobré… 🤷♀️
@biba_18 ro si potom šikulka 👍😊teraz by sa mi to hodilo 😁
@lapersefona a tonovaciu farbu akú?
@anonym_autor
@anonym_autor nebabri do toho lebo to dodrbes, natoc si vlasy ,poprehadzuj a zabav sa. Kadernicka sa nemeni, sama som tak raz nutne isla k cudzej a spalila mi vlasy,brok som ich davala dokopy

@anonym_autor blond robená doma dopadne vždy zle,radšej iná kaderníčka ako domáce pokusy 🙂