Funguje laserová epilácia?
Baby, laserova epilacia - vyhodene peniaze ci to fakt funguje? Bola som uz 5-krat na nohach v jednom salone v KE, zaplatila som za balicek vyse 400 eur a mam pocit ze tie chlpy mi rastu snad este viac. Pani v salone mi tvrdi, ze mam asi "silny koren" a musim prist este aspon 4-krat, ale mne sa nezda ze by po 5 sedeniach nebolo vidno vobec ziadny vysledok. Mam to vzdat a zmierit sa s tym ze budem do smrti holit, alebo mam skusit zmenit salon a ist na iny druh lasera? Uz ma to fakt nebavi tam v kuse nosit peniaze za nic.
ja som musela isť aspoň 8-9x a potom bol výsledok
ale po 5x boli redšie
@anonym_autor za 500€ (aj menej) mozes mat lumeu alebo iny ipl pristroj na doma a aj ked vysledky nie su 100% zarucene (dokonca u maleho % ludi moze naozaj prist k zvysenemu rastu ochlpenia ako uvadza vyrobca), tak ti spravi rovnaku sluzbu a ak by sa neosvedcil, tak ho predas.
Po 4 pouzitiach ipl doma som uz mala vidtelne vysledky, takze ak laser v salone nefunguje, tak by som asi neplatila dalsie osetrenia.
mne laser fungoval vyborne, mozno skus iny salon
@sissy27 Lumea je IPL nie laser
funguje. ale treba chodit pravidelne a viackrat a potom aj na take udrziavacie sedenia. ono nie vsade maju rovnake pristroje, takze to moze byt este aj v tom, ak sa ti vysledok nezda.
@anonym_autor a na aky laser chodis? Ja som bola zatial 2x na diodovom a je to parada, chlpy mi rastu ovela ovela menej, za tych 5 tyzdnov som sa nemusela vobec holit, takze ja odporucam
Mám za sebou alexandritovy. Po prvom sedení dosť chĺpkov vypadlo. A holiť sa mi stačí raz za týždeň (aj to pomaly nemám čo oholiť) ako keby chlpky rástli veľmi veľmi pomaličky. Uvidíme čo bude po druhom sedení
po troch sedeniach minimum chĺpkov, všade.
Moje skúsenosti: bola som na profi, v salóne iba s chĺpkami nad perou asi 5x - 0 efekt
Matka bola s perou asi 6x a nič. S rukami 3x a nič.
Dostala som domáci IPL z lidlu za 100€ a používala som ho fakt poctivo. Každý druhý týždeň som si zapla film (lebo to tak dlho trvá) a pustila som sa do nôh. Občas aj pazuchy a intímne partie. To pomenej, lebo tie väčšinou vytrhávam a keď nie je koreň, tak nie je čo ožarovať.
Po roku používania: intímne partie prakticky nič, pazuchy zlepšenie o možno 20% a nohy mám prakticky holé. Momentálne som sa neholila a ani nepoužívala ipl asi 2 mesiace a mám na každej nohe možno 20 ks chlpov.
Mám bledú pokožku a veľmi tmavé vlasy, takže ja som ideálny kandidát.
Ja osobne si myslím že laser určite funguje, ale treba to použiť toľko krát, koľko treba.... málo komu to pomôže po 5 sedeniach. Skús tam pripísať 0 a budeš mať výsledok istý. Za mňa sa tým pádom viac oplatí domáce IPL, pretože tieto salóny sa rýchlo vyšplhajú do tisícov a to je absurdné platiť toľko za chlpy.... hlavne keď si môžte kúpiť mašinu na doma za zlomok ceny a použiť ju kľudne aj 100krát, ak treba.
Tiež si myslím že tie salóny sa na toto trochu spoliehajú... lebo ľudom je ľúto do toho vraziť niekoľko stoviek a nemať výsledok. Vždy si povedia že možno im chýba ešte 2-3 sedenia a bolo by škoda to teraz zabaliť... a tak tam chodia. Sú ľudia ktorý tvrdia že majú výsledky po nejakých troch sedeniach. A potom sú ľudia, ktorý tam boli 20x a nič.
Možnože už technológia inde, odkedy som ja bola na profi... Ale viac krát tam nepôjdem, keďže ani srnky netušia koľko sedení by bolo treba a nebudem donekonečna platiť za neistý výsledok a sľuby ako treba "už iba" 2-3 ďalšie sedenia.
Po 6 sedeniach prakticky nič a aj ten zvyšok stačí oholiť tak raz za tri štyri mesiace. Skús iný salón. Robí ti laser vždy s tou istou intenzitoubalebo ju aj zvysuje
Na epilaciu sa nechodi do salonov, ale na esteticke kliniky, kde maju profi lasery. v KE odporucam napr. chiramed. bola som 3x na kazdu partiu - mam vyepilovane prakticky cele telo mimo ruk a jedine, co lutujem, ze som nesla ovela skor, ale holila som sa ako blazon. som uplne bez chlpkov, pre dobry pocit chodievam raz rocne v zime na taku kvazi udrziavaciu epilaciu.
@anonym_autor tak isto u mňa, podpazusie 7x, nohy zatiaľ 4x a bez efektu, súkromná klinika
@anonym_autor tak isto u mňa, podpazusie 7x, nohy zatiaľ 4x a bez efektu, súkromná klinika
@prosimopomoc
nemáš veľmi svetlé chĺpky? vtedy nie je laser veľmi efektný.
@prosimopomoc
nemáš veľmi svetlé chĺpky? vtedy nie je laser veľmi efektný.
@mondolina záleží viac aký je korienok nielen chlpík na povrchu a samozrejme aj od prístroja a intenzity. Mám svetlé chĺpky a laser fungoval
A v ktorom salóne si bola v KE ?

@anonym_autor za 500€ (aj menej) mozes mat lumeu alebo iny ipl pristroj na doma a aj ked vysledky nie su 100% zarucene (dokonca u maleho % ludi moze naozaj prist k zvysenemu rastu ochlpenia ako uvadza vyrobca), tak ti spravi rovnaku sluzbu a ak by sa neosvedcil, tak ho predas.
Po 4 pouzitiach ipl doma som uz mala vidtelne vysledky, takze ak laser v salone nefunguje, tak by som asi neplatila dalsie osetrenia.