icon

Fungujú produkty na rast vlasov?

cukri_cek
19. dec 2025

Ahojteee , pomerne dlhšiu dobu som používala tieto produkty no nejaký extra zázrak sa nestal 😄 používali ste to niekto ? Ak áno , tak pomohlo? Chcela by som mať aspoň trochu dlhšie vlasy no už neviem ako na to za každú vašu radu vám vopred ďakujem....

Fungujú produkty na rast vlasov?Fungujú produkty na rast vlasov?
really8
19. dec 2025

@cukri_cek ak sa ti budu lamat konce mozes si na hlavu natriet aj 💩 jednorozca a nebudes mat dlhsie vlasy

cukri_cek
autor
19. dec 2025
@really8

@cukri_cek ak sa ti budu lamat konce mozes si na hlavu natriet aj 💩 jednorozca a nebudes mat dlhsie vlasy

@really8 Super, veľmi nápomocný komentár 👍 nabudúce skús aj odpovedať na otázku.😆 ( nikoho nezaujímajú tvoje 💩)

slavomira236
19. dec 2025

@cukri_cek mne na rast zabral methionin tabletky kozna mi ich predpisala na padanie vlasov na to nezabrali ale rastli rychlejsie vlasy sj nechty. To prve na fotke som mala tiez na padanie a nepomohlo

lucyluska
20. dec 2025

Ahoj,
Cez 15r si robím cez zimu túto kúru. Niekedy som tak spala, ale stačí keď si dám zábal na viacej hodín cez deň.
Ricinovy olej
Mandľový olej
Olej z hroznových semiačkov
Kokosový olej
Všetko si postupne po pár kvapkách nanášam na skalp, vmasirujem. Zohnem hlavu nad vaňou a normálne 5 minút masirujem skalp. Potom si dám fóliu na hlavu, aj čiapku niekedy.
Vlasy začnú rašiť okolo 3 týždňa...toto keď robím 3-4 mesiace, 2,3,4 x v týždni...mám hrivu jak kobyla.

really8
20. dec 2025
@cukri_cek

@really8 Super, veľmi nápomocný komentár 👍 nabudúce skús aj odpovedať na otázku.😆 ( nikoho nezaujímajú tvoje 💩)

@cukri_cek vsak som ti odpovedala. Skus citat s porozumenim🙈
Navyse je irelevantne ci to niekomu pomohlo ked tebe nie.

deti95060810
20. dec 2025
@lucyluska

Ahoj,
Cez 15r si robím cez zimu túto kúru. Niekedy som tak spala, ale stačí keď si dám zábal na viacej hodín cez deň.
Ricinovy olej
Mandľový olej
Kokosový olej
Všetko si postupne po pár kvapkách nanášam na skalp, vmasirujem. Zohnem hlavu nad vaňou a normálne 5 minút masirujem skalp. Potom si dám fóliu na hlavu, aj čiapku niekedy.
Vlasy začnú rašiť okolo 3 týždňa...toto keď robím 3-4 mesiace, 2,3,4 x v týždni...mám hrivu jak kobyla.

@lucyluska kde tie oleje kupuješ prosím ťa.

anonym_48bafa
20. dec 2025
@cukri_cek

@cukri_cek však ti odpovedala úplne OK, povedala dôvod prečo tvoje vlasy sú aké sú.

lasona
20. dec 2025

Hustota vlasov je podmienená počtom folikulov. Rast vlasov podmienené genetikou. Proste niekomu nenarastu dlhe vlasy, začnú sa v určitej dĺžke lámať. A neurobíš s tym nič. Vieš kvalitu vlasu trochu regulovať používaním produktov, užívaním minerálov ale nejaké velke zázraky nečakaj. Žiadny sampon nejak extra nema vplyv , pôsobí len z vonku vlasu. Ani používanie olejov , tie slúžia len na ochranu vlasu, klasické oleje ktoré používajú zeny v kurach maju príliš velku molekulu, neprejde do vlasu. Skôr odporúčam zamerať sa na stravu, výživu z vnútra. Doplniť selén, horčík, vitamin b, zinok, biotin. Ale užívať dlhodobo. A pitný režim. Nenamahat vlasy, príliš ich nestahovat.....

lucyluska
20. dec 2025
@deti95060810

@lucyluska kde tie oleje kupuješ prosím ťa.

@deti95060810
Online, aj cez notino. Majú aj Ricinovy olej. Toto som si objednala vcera napr.

amdornik
20. dec 2025
@really8

@really8 ako to robíš, že teba nevymažú a mňa áno? 😀 😀

really8
20. dec 2025
@amdornik

@really8 ako to robíš, že teba nevymažú a mňa áno? 😀 😀

@amdornik spavam s adminom😂

amdornik
20. dec 2025
@really8

@amdornik spavam s adminom😂

@really8 kruci..... 😀 😀 fakt? napíšem majovi 😀

really8
20. dec 2025
@amdornik

@really8 kruci..... 😀 😀 fakt? napíšem majovi 😀

@amdornik nepis mu. Je to tajne

anonym_236cf8
20. dec 2025
@lucyluska

Ahoj,
Ricinovy olej
Mandľový olej
Kokosový olej

@lucyluska na foto to skôr vyzerá že máš dost riedke vlasy 😀

lucyluska
20. dec 2025
@anonym_236cf8

@lucyluska na foto to skôr vyzerá že máš dost riedke vlasy 😀

@anonym_236cf8 áno, to som bola čerstvo po potrate, vyhadzove z práce a predávkovala sa mi mamka s 50timi tab. u mňa doma... stanovená diagnóza rakovina prsníka u mamky atď.

anonym_236cf8
20. dec 2025
@lucyluska

@anonym_236cf8 áno, to som bola čerstvo po potrate, vyhadzove z práce a predávkovala sa mi mamka s 50timi tab. u mňa doma... stanovená diagnóza rakovina prsníka u mamky atď.

@lucyluska nič v zlom ale mňa tvoj život nezaujíma, radíš tu s olejmi no foto tak nevyzerá takže to nieje moc dôveryhodne

lucyluska
20. dec 2025
@anonym_236cf8

@lucyluska nič v zlom ale mňa tvoj život nezaujíma, radíš tu s olejmi no foto tak nevyzerá takže to nieje moc dôveryhodne

@anonym_236cf8 teta bezcharakterná. Kto si prečíta o olejoch vie, že sú dobré a aj príspevok vyššie smeruje k ricinovemu oleju.
Pridrbkana teta čo snoruje po fotkách a nechápe že ťažké životné situácie vedú k vypadávaniu vlasov.
Sprostaňa Tupá ánonymna trúba 🧠

lucyluska
20. dec 2025
@anonym_236cf8

@anonym_236cf8 ty dôveryhodná puča 😂😂😂

anonym_236cf8
20. dec 2025
@lucyluska

@anonym_236cf8 teta bezcharakterná. Kto si prečíta o olejoch vie, že sú dobré a aj príspevok vyššie smeruje k ricinovemu oleju.
Pridrbkana teta čo snoruje po fotkách a nechápe že ťažké životné situácie vedú k vypadávaniu vlasov.
Sprostaňa Tupá ánonymna trúba 🧠

@lucyluska aj tebe posielam lásku 🫶🏻🤣 v tomto prípade si tu jediná tetka ty, nie ja. Viem niečo o olejoch, tiež ich používam a ricínový sa neodporúča 😄

anonym_5db298
20. dec 2025

ja si tak teoreticky myslím, že to ma každý nejako v genetike- že buď môže mat dlhe vlasy, a niekto ich mat dlhe nikdy nebude. a s tým nespravis nic, ani žiadny vitamín nepomôže.
Ja som ako dieta mala dlhe vlasy, aj som mala fázy že som bola nakrátko, teraz zase mám roky vlasy dlhe, a naozaj nic specialne pre to nerobím. iba ich umyjem šamponom aky zrovna mame doma. Zato moja sestra nikdy “nedokázala” mat dlhe vlasy, jej sa končeky vždy zlomila a dostane sa iba po dĺžku po plecia a tam ani o chlp viac jej nedorastu

anonym_f009ef
20. dec 2025

Mne pomohol sampon plantur 39,12cm za tehotenstvo mi narastli,biosil tiez beriem teraz

really8
20. dec 2025
@anonym_f009ef

Mne pomohol sampon plantur 39,12cm za tehotenstvo mi narastli,biosil tiez beriem teraz

@anonym_f009ef za tehotenstvo? To ti sampon nepomohl;)

anonym_f009ef
20. dec 2025
@really8

@really8 myslela som,za 9mesiacov.🤣netreba vsetko brat doslova.

really8
20. dec 2025
@anonym_f009ef

@really8 myslela som,za 9mesiacov.🤣netreba vsetko brat doslova.

@anonym_f009ef ja velmi dobre chapem co si tym myslela. Ale samponom to nebolo. Vela zien ma pocas tehotenstva vlasy jak z reklamy, rastu, nepadaju, lrasne pevne leskle. Nie vdaka samponu.

anonym_f009ef
20. dec 2025
@really8

@anonym_f009ef ja velmi dobre chapem co si tym myslela. Ale samponom to nebolo. Vela zien ma pocas tehotenstva vlasy jak z reklamy, rastu, nepadaju, lrasne pevne leskle. Nie vdaka samponu.

@really8 v tehotenstve predtym mi vypadala polovica vlasov,az som mala lysiny,bolo to hrozne.Akykolvek hormonalny vykyv si odnesu moje vlasy.Odkedy mam plantur viem tomu ako tak zabranit.Nepouzivam ho stale ale doma v skrinke je vzdy.

really8
20. dec 2025
@anonym_f009ef

@really8 v tehotenstve predtym mi vypadala polovica vlasov,az som mala lysiny,bolo to hrozne.Akykolvek hormonalny vykyv si odnesu moje vlasy.Odkedy mam plantur viem tomu ako tak zabranit.Nepouzivam ho stale ale doma v skrinke je vzdy.

@anonym_f009ef kazde tehotenstvo je ine ale ok

mamaaja82
Autor odpoveď zmazal
mamaaja82
20. dec 2025
@really8

@really8 kaslem na ten mobil si robi co chce.
Tiez to mam podobne,ked som cakala baby o vlasy som prisla a pri synovi mi narastli a boli zdrave.

princezna_bosorka
Včera o 21:59

@cukri_cek fakt si myslis, ze ti nejaka volnopredajna blbost zrychli rast vlasov? Alebo inak: urcite to funguje - pre predajcu, ten zarobil svoje.