Fungujú tejpy na vrásky na tvári?
Ahojte, fungujú aspoň troška tie lepiace pásky na vrásky na čelo, tvár?
Dáte odporúčanie ako začať prosím?
Mám zvyisle aj vodorovné na čele.
Kde nakúpiť a ako nalepiť?
Dakujem
ak uz mas vrasky tak ani mumifikacia ti nepomoze... pasky su len ako prevencia -osobne im neverim.. ale vrasku vyhladi len plastika alebo vyplne ci jemnejsie -botox
A teda aby sa aspoň neprehlbovali?
Čo s tým?
Mám takzvanú vrásku starosti obrovskú nad nosom
skús Kobido masáž, tam dávajú aj tejpy
ja som mám tie silikonové ale nič moc odlepuje sa to počas noci.Aj po pár použitiach a aj keď je tvár čistá teda bez krémov ako je tam uvedené.Ja mám kde tu iba pri vlasoch po bokoch na spánkoch ako ležím na boku inde nie.Aj keď mám taký špeci vankúš proti vráskový.No na 100 percent nemáš nič.Jedine vybrúsiť,vyplniť alebo botox a potom na takto ošetrenú pleť dávať náplaste aby sa tomu znovu zabránilo.Inak to nevidím
moj nazor... keby fungovali nemali by sme vraskavych ludi 🙂
@kacena4 keby sa tejpovali- tak by vrasky nemali.
Autorka- Musia to byt specialne pasky- urcite nie z Temu a treba vediet ako na to. A kedy zacat. V 50ke uz nezachranis co si zanedbala v 30
@kacena4 keby sa tejpovali- tak by vrasky nemali.
Autorka- Musia to byt specialne pasky- urcite nie z Temu a treba vediet ako na to. A kedy zacat. V 50ke uz nezachranis co si zanedbala v 30
@zuzinka888 a dáš mi prosím tip na tie špeciálne pásky?
Ale funguju... na tie vrasky, co znikaju, ze sa ti otlaca vankus. Napr ja sa onratim na vankusi nabok a total sa mi pokrci celo. To su vrasky mechanicke, nie zo starnutia. Mala som ryhy ako svina, frownies ma zachranili v tomto. Takisto na jemne mimicke to pomoze - svaly sa ,uvolnia' a koza sa vystrie. Na hlboke vrasky + zo starnutia uz paska nepomoze
ja som mám tie silikonové ale nič moc odlepuje sa to počas noci.Aj po pár použitiach a aj keď je tvár čistá teda bez krémov ako je tam uvedené.Ja mám kde tu iba pri vlasoch po bokoch na spánkoch ako ležím na boku inde nie.Aj keď mám taký špeci vankúš proti vráskový.No na 100 percent nemáš nič.Jedine vybrúsiť,vyplniť alebo botox a potom na takto ošetrenú pleť dávať náplaste aby sa tomu znovu zabránilo.Inak to nevidím
@liusa82 frownies ti podrzia kozu ako pribite. Tie silikomove su nic. Tie frownies zatvrdia na kozi tak ze nemas sancu pokrcit tu kozu v spanku :D mne sa zroluje koza na cele ked spim naboku. Ked si dam frownies tak proste nema sancu sa ta koza zarolkovat, drzi jak cement. Normalne mi odisli tie mechanicke vrasky z lezania
@mondolina to fakt? 🙈. Ja by som domov takto ani nešla .
@bielasovicka
a čo som mala robiť? že musia byť na tvári aspoň 5 hodín 🤣
ešte že som bola na aute...
@bielasovicka
a čo som mala robiť? že musia byť na tvári aspoň 5 hodín 🤣
ešte že som bola na aute...
@mondolina 🤣
@liusa82 frownies ti podrzia kozu ako pribite. Tie silikomove su nic. Tie frownies zatvrdia na kozi tak ze nemas sancu pokrcit tu kozu v spanku :D mne sa zroluje koza na cele ked spim naboku. Ked si dam frownies tak proste nema sancu sa ta koza zarolkovat, drzi jak cement. Normalne mi odisli tie mechanicke vrasky z lezania
@missviolet a kde ich kupuješ? lebo akurát ich pozerám.Priamo z tej ich frownies.sk ?
@missviolet a kde ich kupuješ? lebo akurát ich pozerám.Priamo z tej ich frownies.sk ?
@liusa82 ano, odtial. Ale uz som aj cez sprostredkovatelsku stranku, tusim natureal ci ako a vsetko bolo ok

moj nazor... keby fungovali nemali by sme vraskavych ludi 🙂