icon

Ktorú kvalitnú brúsku na gélové nechty odporúčate?

bubka23
17. aug 2024

Prosím o radu akú kvalitnú brúsku máte doma? Najlepšie aj s linkom.
Nádstavce pasujú hocijaké, alebo musia byť originál z tej značky?
Aký nadstavec potrebujem na odstránenie gélu? A ešte hľadám tento na fotke, neviem ako sa volá.

Pozerám sa po tejto brúske, máte skúsenosti? Predovšetkým si nechám rada poradiť, ďakujem☺️

milka1988
17. aug 2024

Presne to prvú z fotky mám ja som spokojná

bubka23
autor
18. aug 2024

@milka1988 potrebujem k tomu ešte nejaké nádstavce alebo s týmito dám všetko dole?

lakebabe
18. aug 2024

@bubka23 ja mam tiež z nani len trochu iný model tri roky a spokojnosť veľká. Su k nej aj základné nastavce a nastavce si aj dokupis

bubka23
autor
18. aug 2024

@lakebabe ďakujem krásne, je rozhodnuté 😊.. a ešte na ten kotúč sa aj niečo lepí alebo sa len tak používa?

lasona
18. aug 2024

@bubka23 ten kotúč je pododisk. Na to sa lepia brusne papieriky. Viac sa to používa na pedikuru ako na manikúru. Na domáce použitie ti to netreba. Skratis nechet pilnikom. Ty pozeraj nadstavce bud keramické alebo karbidove na odstránenie gel laku. Červený prúžok by ti mal staciť. Modry je už dosť silný. Diamantove skôr na kozicku. Ale pozor vieš si narobiť ryhy do nechtu bruskou.

lakebabe
18. aug 2024

@bubka23 s bruskou veľmi veľmi opatrne na začiatok môžeš si škaredo poškodiť nechty keď s tym nevies. Kotúč je pedikurovy to ti netreba. Stačí ako pisala kocka nado mnou najslabšie keramické nadstavce, ale aj tak si najskôr poriadne nastuduj videa alebo si daj nejaký krátky kurz

bubka23
autor
18. aug 2024

@lasona
@lakebabe
@milka1988
Ďakujem baby za rady☺️ objednaná. Už nech príde, len neviem kedy sa k nej dostanem 🤔😂

milka1988
19. aug 2024

@bubka23 súhlasím s tým že s bruskou opatrne. Síce som videla videá ale dnes už byť som si urobila kurz aspoň online pretože som si príliš zbrusila môj necht a spôsobia som si onochylozu čiže sa mi môj necht oddeloval od lozka. Normálne som ho vedela nadvihnúť od vankúšika prsta. 3 mesačná liečebná kúra! Takže zatiaľ chodím k nechtarke radšej

bubka23
autor
20. aug 2024

@milka1988 auuu, ani nechcem vedieť ako to príšerné bolelo a vyzeralo že? Priveľmi si tlačila či mala vysoké otáčky?

Akurát mi dnes došla, už som ju aj vytiahla popozerala, a nech maturujem nad ňou akokoľvek neviem vymeniť nadstavec ani podľa návodu, asi som ozaj ľavá 🤣

milka1988
21. aug 2024

@bubka23 asi všetko dokopy hlavne som si velmi zbrusila moj necht :/

milka1988
21. aug 2024

@bubka23 nie je to bolestivé len to treba podchytiť hneď aby sa to rozširovalo a je na to jeden super krém patentovaný a pomohol mi hlavne to zastaviť. Ak by sa so neliecilo mohla by som prísť o celý necht