icon

Head and Shoulders na lupiny

leazeziliny
15. máj 2023

Je naozaj účinný máte skúsenosti?
Ďakujem

lilianka28
15. máj 2023

Ja používam iba ten, mne pomáha. Keby som použila iný šampón, hneď mi nabehnú lupiny.
Ale počula som už aj to, že niekto hovoril že mu vôbec neúčinkuje.
Tak a teraz si vyber.

houbickatinka
15. máj 2023

@leazeziliny Mne vôbec nepomáhal, skôr som po ňom mala vlasy ešte horšie 😅
Teraz používam Dixi lopúchový a ten je na môj typ vlasov lepší.

hablko2
15. máj 2023

@leazeziliny mne asi 3-4 roky velmi pomáhal a potom úplne ako iný šampón keby som začala používať… potom som dlho hľadala, skúšala niečo účinné a zaberá mi Panthenol s modrým pásikom proti lupinám. Majú ho ale len v lekárni.

miadi
15. máj 2023

Pre mna otras kup si Nizoral alebo iny 2% sampon v lekarni.

vava_1994
15. máj 2023

@leazeziliny mne vôbec..niekoľko rokov s tým bojujem, planujem si kupiť na lupiny šampón od la roche posey tak uvidíme, mne nepomahali ani šampóny z lekárne voľnopredajné aj na predpis..takže pre mňa head&sholders čisté zlo, zo žiadného šampónu ma nikdy neštípala pokožka a vždy sa mi vytvorilo ešte kvantum lupín

domiklik
15. máj 2023

@hablko2 oni totiž z ničoho nič zmenili zloženie a začali doňho niečo pridávať... To niečo ma dlhy názov 😃 ale pointa je, že som po tomto šampón mala vlasy ako seno a mesiac som sa trápila so zápalom uši, až keď sa ma jedna doktorka na orl nespi tala ci náhodou nepoužívam tento agresívny zázrak

kik2022
15. máj 2023

@leazeziliny Mne nepomohol. A má zlé zloženie. Sulfáty, silikóny.. to nie je pre mňa