icon

Hľadám špičkovú kaderníčku na Slovensku alebo v Česku

viktoria2034
8. feb 2025

Dobrý deň, ja som naturálna hnedovláska avšak moja hnedá na mne nikdy nevyzerala dobre. V auguste som sa prefarbila na blond u kaderníčky, ktorá to podľa môjho názoru odflákla a vlásky mi zničila. (Viem že peroxidovaním vlasov sa zničia tak či tak, ale na tých mojích je to dva krat take zle aj keď sa o ne starám a keď sa pozrieme na fakt že paní to robila na predtým nikdy nefarbených vláskoch. A dievčatá v mojom veku, ktoré si ich farbia roky ich také zničené nemajú.) Rozhodla som sa teda, že chcem ísť inde. Od blond ma celá rodina odhovorila a tak som sa rozhodla pre takú tu auburn copper brown. Je mi jedno kde, len chcem ísť k niekomu kto to naozaj vie a vie mi tie vlasky urobiť jednoliate aby ta farba vyzerala rovnako aj na tých odrastoch aj na mojej blond. Bratislava, Košice hocikde na sk pôjdem. Som ochotná ísť aj do Česka, keby už nie na sk. Viete mi niekoho takého odporučiť?

bolarazjedna
8. feb 2025

Pozru na Facebook EZ hair art, pani Emília Zelinova je úplne super, čo sa týka farbenia (aj iného). Sama robí školenia pre iné kaderníčky. Dáva na FB fotky pred a po, takže vieš si pozrieť jej prácu. Ja k nej chodím roky rokuce a som velmi spokojná, nemenila by som. Pracuje v Leviciach.

petrastrbanikova
8. feb 2025

@viktoria2034 Žilina … salón IN NOVATO (ku KIKE) 🙂