icon

Holenie na tvári

31. aug 2025

V decembri minulého roku som sa rozhodla, že sa konečne zbavím ochlpenia nad hornou perou. Začala som používať žiletky na tvár. Oholila som sa nimi asi 40x. Výsledok je super. Konečne nemám zo seba hlúpy pocit, že mám niečo pod nosom. Sestra mi hovorila, že tie žiletky na obočie sú dosť nanič. Ona na tvár nanesie penu na holenie a použije 4 čepieľkovú žiletku. Ona neznesie čo i len 1mm chlp na tvári a pri tom oholí okrem hornej pery aj bradu, čast krku a okolie líc.

Zvažujem, že dnes by som vyskúšala viacčepieľkovú žiletku miesto tej na obočie. Čím sa vy holíte na tvári alebo pod nosom?

krisbar
31. aug 2025

Odporicam laser, toto ai neviem predstavit.

anonym_4c4336
31. aug 2025

Tiež používam normálnu viaccepielkovu žiletku.Ja si však nanášam olej na tvár.Holim si celú tvár,bradu,celustne kosti a krk a pri ušiach.
A na tmavé chlpy nad hornou perou som raz,dvakrát použila Lumeu a prestali rast

anonym_6fec2d
31. aug 2025

@anonym_autor depilácia.... neviem si predstaviť co žiletka urobí s chlpmi na tvári.

lenicka2506
31. aug 2025

@anonym_autor depilacny krém postačuje

aktiz
31. aug 2025

Voskové pásiky na tvár. V DM stoja pár eur a na niekoľko týždňov je pokoj. Dorastajú jemné chĺpky. Nikdy by som si žiletkou neholila tvár.

lenicka2506
31. aug 2025
@aktiz

Voskové pásiky na tvár. V DM stoja pár eur a na niekoľko týždňov je pokoj. Dorastajú jemné chĺpky. Nikdy by som si žiletkou neholila tvár.

@aktiz mňa po nich páli pokožka. Radšej depilacny krém Balea

aktiz
31. aug 2025
@lenicka2506

@aktiz mňa po nich páli pokožka. Radšej depilacny krém Balea

@lenicka2506 a efekt na ako dlho vydrží po tom kréme ?

lenicka2506
31. aug 2025
@aktiz

@lenicka2506 a efekt na ako dlho vydrží po tom kréme ?

@aktiz 2-3 týždne

anonym_8289ea
1. sep 2025

@anonym_autor Tiež holím žiletkou