icon

Holíte celé telo alebo len konkrétne partie?

28. jan 2025

Dlhé roky v podstate od puberty som sa holila len na 3 základných miestach - podpazušie, intímna časť a nohy. Asi pred 2 rokmi som pridala aj ruky a nedávno aj chĺpky pod nosom. Už mi to predsa len zaberie viacej času keď musím odstrániť ochlpenie až z 5 partií. Tak niektoré baby holia aj zadok, brucho, prípadne aj celú tvár. Ako to je u vás? Oholíte celé telo alebo len podpazušie, tam dole a nohy a zvyšné chlpy aj keď sú jemné tak ignorujte?

Strana
z3
really8
28. jan 2025

Tak ja som opica asi co stale holi len tri casti😂

marhulka13
28. jan 2025

@really8 tak potom aj ja , ale son komplet blondava, tak to sa stratí 😁😁😁

lubossi
28. jan 2025

moja manzelka mala rovnaky problem. nastastie IPL svetlo zredukovalo 80% a aj ja vidim viditelne rozdiel

pribinak
28. jan 2025

Nie som taka chlpatá aby som si musela holiť ruky či tvar

Ale každý podľa svojej potreby, každá sme iná

akyia
28. jan 2025

Ja si holim tiež ruky aj nad perou

domkakvet
28. jan 2025

Iba ten zaklad holym, nohy, podpazusie, intimnu cast, nic viac.

lauriik
28. jan 2025

Ktore zeny si holia celu tvar?? 😳
Ja si holim ten "zaklad" a pouzivam aj IPL takze nemusim tak casto lebo chlpov mam tak poskromne 🙏

marsmykkok
28. jan 2025

Nepototo sa z pár chlpkov lebo nie som ovca a je to teraz in nemať žiaden chlp. Pričom nie je to nič zlé, narodili sme sa tak a asi má to nejaký význam. Teda holím si len tie 3 partie a tak aby som to nemala podráždené, teda nie každý deň ani obdeň.

lucia13022023
28. jan 2025

Nebolim si nič iba intímne partie.
Na nohy a podpazušie som bola na laserovú epilaciu, chlpy mi nerastú.
Ostatné časti tela co si vymenovala si neholim, nakoľko tam nemám ochlpenie.

kavasmliekom
28. jan 2025

Skus aj vlasy, aby si bola na kompletku 🙈 si robíš srandu, však?

nicoletta98
28. jan 2025

@lauriik dosť veľa žien , vrátane mna.. samozrejme, nie ziletkou 🤣 volá sa to dermaplaning

timea301196
28. jan 2025

Ja si holím nohy, zadok, intímnu oblasť, podpazušie, ruky a celú tvar 🙂

zuzanita1609
28. jan 2025

Holiť tvár? 🤨 (Si predstavujem... chlap ako sa holí pri jednom umývadle a ja hneď vedľa pri druhom). Úplne by to v ňom "zabilo" všetko, čím ho pritahujem. 🤭

ivik4
28. jan 2025

Tvar, ruky a ani brucho si neholim, ani by ma nenapadlo. Inak oholena som komplet zvysok hadam za 5a pol minuty, mne to teda fakt dlho netrva ked uz pises o case

bonboniera
28. jan 2025

@zuzanita1609 predtým než človek napíše blbosť si môže aspoň naštudovať o čom sa hovorí ;)

zuzanita1609
28. jan 2025

@bonboniera no tak pardón,ale nepočula som o takom. Na odstránenie nečistôt a odumretej pokožky boli pílingy a hubky. Vážne som nepočula o tom a ani si to neviem predstaviť, holiť čelo.

sisska96
28. jan 2025

Ja tiež holím si ruky aj keď mám málo a svetlých chlpov. Ale premňa je smiešne že nohy treba holiť, lebo však ako vyzerajú chlpaté nohy, ale ruky môžu byť chlpaté 😂

petracandle
28. jan 2025

Celé telo bohužiaľ. Ale nie holím ale depilujem/epilujem.

bonboniera
28. jan 2025

@zuzanita1609 ono to môže na prvu znieť bizarne ale naozaj veľa žien to robí, robí sa to takými malými ziletkami. Kamoska si to veľmi pochvaľuje, makeup lepsie drzi aj vyzerá. Na prvý pohľad nevieš co, ale vidíš na tej pleti ze je nieco inak 😄 ale samozrejme to nie je štandard a už vôbec nie niečo co by bolo “potrebné” robiť (to vlastne žiadne holenie 🙂)

zuzanita1609
28. jan 2025

@bonboniera no tak,zasa som sa niečo nové dozvedela. A to z akého dôvodu sa robí,veď musí pokožka nenormálne trpieť. Koža na tvári je predsa len citlivejšia,ako na nohách,či kolo bikín. Len keď si po pazuchou oholim,cítim podráždenie niekedy. Ale dík,hold človek sa učí , dozvie niečo každý deň 😁.

cimage
28. jan 2025

Len zaklad, ale teraz v zime ani to poriadne. Nemam tmave chlpy, tak netreba.

januska12323
28. jan 2025

Hol si čo chceš alebo aj nič, je to tvoje telo.

euka210
28. jan 2025

Nevidim dovod na ruky, brucho ci tvar. Ja tiez len tie 3 oblasti. Vekom 40+😭 zacinaju tmavsie chlpky na brade...tak toto uz vidim ako vec, co treba riesit.

fantaghiro21
28. jan 2025

A to som si vravela,že som chlpatejsia,ako iné ženy (predsa mám pcos ,štítna žľaza)ale holiť tvár si neviem predstaviť.A zadok -sedacie svaly či čo?Ja tam chlppky našťastie nemám....
Ja len pinzetou ,nad perou ak tak...
A neholim sa,ale epilujem strojčekom.nemam problém ani pazuchy epilovat a mám na nejaký čas pokoj....
Nebolí ma to vobec....

A zaznela tu reč,že kto sa holi je ovca lebo je to moderné.
Ja sa epilujem pre svoj pocit ...
Nepotrebujem mať vrkociky zapletené na nohách ani srdiečko"výkrojene "na intímnych partiách...
Sem tam muza strihom prekvapiť je ok
Ale epilujem sa hlavne pre svoj pocit.
A hlavne,ako bolo v jednom vtipe,keby ma sanitka vzala,nech nemám hanbu

fantaghiro21
28. jan 2025

@lubossi vieš prosím ta hodiť aj aký má tvoja pani manželka?
Lebo ja som aj nad tým IPL uvažovala,ale je ich tiež mrte veľa cez 500 aj za 200 eur ,reku vzdala som to a zatiaľ epilator,ale stále nad ním uvažujem a chcem si ho do budúcna kúpiť 🙃
Ďakujem

huginko
28. jan 2025

@bonboniera a nebojí sa, že začnú chĺpky rast na tvári viac?

bonboniera
28. jan 2025

@huginko vieš co čítala som rôzne skúsenosti ale väčšina tvrdila ze im vôbec nezačali rast tvrdé chlpy alebo by ich rástlo viac, vraj stále broskynka. Ta kamoska ma rovnako zatiaľ len dobrú skúsenosť, a už to bude par rokov co to robí.

zuzanita1609
28. jan 2025

Ale môže to fungovať,ak má niekto nejaké jazvičky po akné,pri tom si to viem predstaviť. Potom to funguje ako nejaká "škrabka" na vyhladenie, zjemnenie. Čiže,beriem späť,chápem už prečo...
No pri citlivej pokožke,jemnej a bledej,priam bielej to urobí viac škody asi,ako osohu.

bonboniera
28. jan 2025

@zuzanita1609 jasne pri citlivej pokožke si to neviem vôbec predstaviť, tam to asi niekto skúsi raz a naposledy 😅

Strana
z3