Ako nafarbiť vlasy Igora farbou na svetlejšie odtiene?
Ahojte, mame tu kadernícky? Vedeli by ste mi pomôcť? Chcem si nafarbit vlasy s Igora farbou.
1. Vlasy si chcem zosvetlit, Farba + aktivator mi budú stačiť? Či mi do toho ešte treba niečo??
2. Zosvetlovanie, ako to je pri vlasoch kde pred rokom bola na ne aplikovaná henna? Ako už som si od vtedy aj 3 x farbila na hnedo.. ale predsa to zosvetlovanie je take otázne.. nechcem na blond len o trosku svetlejšia hnedá.
Ďakujem
@kristie571 hm, a to aj taká farebná mi zozelenie?
@r3nka aku si mala hennu? Tu co ide do cervena, alebo taku co sa tam pisalo ze henna ale slubovalo to nejaky odtien? Zalezi aj ako si aplikovala tu hennu? Davala si do toho citron, a mala si to niekolko hodin? Henna ide velmi tazko dole z vlasov, trocha stiahnut by ti to mohlo, ale to bude len cervene, aj ked to odfarbis, ale mozes na to dat potom nejaku svetlejsiu hnedu. To ked si si davala pred rokom tu hennu, potom si uz nefarbila s nicim? Rataj s tym ze spodky budes mat cerrvene a vrch prirodzene vlasy svetlejsi (ten rocny nefarbeny odrast).

@r3nka Ak mas na vlasoch hennu, a chces si to odfarbit - zosvetlit doma sama, sice neviem ako velmi chces zosvetlovat, je mozne ze ti to chyti do zelena🥴🤷🏼♀️, to chyti ale asi aj u kadernicky, to proste henna robi.. toho sa z vlasov zbavit je umenie... Len kadernicka apson bude vediet co to s takymi vlasmi robit. Nehovorim ani o naslenej kvalite ktora moze z vlasov ostat.
Za mna sa to neoplati, teraz kusok usetris a potom zaplatis 2x tolko na opravu toho co doma sama zbabres. Ja osobne s vlasmi uz doma neexperimentujem.