icon

Je bezpečné používanie Olaplexu doma?

natalia328
11. dec 2025

Ahojte, prosím vás používa niekto aj doma tuto značku na vlasy? niekde som potrehla, že sa používa len v kaderníctvach, teda nie je vhodná na bežné použitie

biba_18
11. dec 2025

používam. nestretla som sa s tým že je iba na profesionálne použitie. predávajú to aj normálne v drogériách, aj v dm...

natalia328
autor
11. dec 2025
@biba_18

používam. nestretla som sa s tým že je iba na profesionálne použitie. predávajú to aj normálne v drogériách, aj v dm...

@biba_18 ano videla som rozne eshopy maju tuto značku. A si spokojna? Ja som používala Kerastase ale teda tie ceny 🤐

krasneleto
11. dec 2025

@natalia328 olaplex v celom rade je volne dostupny k objednaniu online... ani jeden produkt nie je vyslovene urceny na profi pouzitie...

biba_18
11. dec 2025

@natalia328 olaplex sa mi nezdá lacný tiež ...

natalia328
autor
11. dec 2025
@biba_18

@natalia328 olaplex sa mi nezdá lacný tiež ...

@biba_18 no nie je lacný, ale teda Kerastase ma ovela vyššie ceny

anonym_89c5e2
11. dec 2025

@natalia328 vždy používam doma to čo používa moja kaderníčka v salóne. Ešte som sa nestretla s tým že by neboli vhodné na domáce používanie, práve naopak.

really8
11. dec 2025

@natalia328 je bezpecny ale olaplex je siroky pojem. Cim nizsie cislo tym treba opatrnejsie.

natalia328
autor
11. dec 2025
@really8

@natalia328 je bezpecny ale olaplex je siroky pojem. Cim nizsie cislo tym treba opatrnejsie.

@really8 ano konkretne vraveli o 0, že ta sa používa v kaderníctvach a teda že celkovo skôr pre kadernicke použitie

pralinka25
11. dec 2025

Používam ale nie často. Raz do mesiaca. Ked sa to preženie vlasy sa môžu začať lámať. Ja s nim problém nemám používam aj 0

hopatko
11. dec 2025

Mne Olaplex zachranil vlasy, na domace pouzitie. Pouzivala som 2-3 roky, teraz uz nemusim. A neda sa to porovnat s Kerastase, su to rozdielne produkty na rozdielne pouzitie. Ale mne vyhovovala kombinacia Kerastase sampon + kondicioner a ostatne Olaplex. Vlasy ako nove.

really8
11. dec 2025
@hopatko

Mne Olaplex zachranil vlasy, na domace pouzitie. Pouzivala som 2-3 roky, teraz uz nemusim. A neda sa to porovnat s Kerastase, su to rozdielne produkty na rozdielne pouzitie. Ale mne vyhovovala kombinacia Kerastase sampon + kondicioner a ostatne Olaplex. Vlasy ako nove.

@hopatko ako a ktore si pouzivala?

hopatko
11. dec 2025
@really8

@hopatko ako a ktore si pouzivala?

@really8 Olaplex No 3, mozno 8 -10 baleni, poctivo pred umyvanim aspon na hodku na vlhke vlasy, raz tyzdenne. Potom ked bol novy na trhu tak No 6 niekolko baleni, ostatne som skusila a viac nekupila, okrem sampon + kondicioner, tam ma vzdy odradili recenzie.
Skusila som rozne napodobeniny Bond repair od inych znaciek, ale nikdy taky vysledok.