icon

Je Kalos maska na vlasy naozaj účinná?

simcucik
20. mar 2025

Ahojte našla som v drogérii veľké balenie masky za fakt dobrú cenu, keďže mi záleží na krase mojich vlasov, neboli nikdy farbene a snažím sa o ne čo najviac starať. Chcela by som sa spýtať či je maska naozaj dobrá. Potrebujem radu od niekoho kto sa v tom vyzná napríklad nejaká kadernicka poprípade niekto kto s tým má naozaj skúsenosť a nie že to používa 2 týždne. Ďakujem za kazdu radu

doriiis
20. mar 2025

Nie som kaderníčka,ale výrobky značky Kalos používame celá rodina už roky.Od šampónov,cez balzamy,masky až po sprchové gély.
My sme spokojni

denkabemommy
20. mar 2025

Ako tínedžerka som skúšala kalos, v tej dobe strašný hype na tieto prípravky. V prameňoch mi po použití masky vypadali vlasy. Nikdy viac 🙂

lucytka
20. mar 2025

@denkabemommy neexistuje aby vlasy po maske padali v prameňoch 🤦🤦🤦 som kaderníčka a prípravky kalos sú lacnejšie ,ale nikdy by nespôsobili padanie vlasov v prameňoch.to buď bolo spôsobené odfarbovanim ,alebo zdravotným problémom .maska sa dáva na dĺžky vlasov nie na korienky a keby sa dá aj na korienky nemá šancu odpáliť vlas .prosím vás taký blud ani nepočúvajte a radšej masku použiť aj od kalosu ako na vlasy nepoužiť nič

slavomira236
20. mar 2025

@denkabemommy z masky vlasy urcite nevypadaju
Ani z lacnej. Skor ich odpadis melirom alebo odfarbovanim.

denkabemommy
20. mar 2025

@lucytka žiadny zdravotný problém som nemala a vlasy som si nikdy nefarbila, už vôbec nie odfarbila 🤷🏼‍♀️ proste možno blbá náhoda, no pri ničom inom, ani lacnejšom , ani drahšom sa mi to nikdy nestalo 🙂.

lucytka
20. mar 2025

@denkabemommy,ale v maske nieje peroxid aj pri melire je doba keď peroxid a melír musí pôsobiť určitý čas aby mohol vlas odpadnúť ,, odpáliť,, a neexistuje maska aby dokázala odpáliť prameň vlasov maska vlas obaluje nie stensuje ako je pri odfarbeni takže to ,že maska kalos vám odpálila vlas reálne nieje možná

denkabemommy
20. mar 2025

@lucytka ja som nikde nepísala že mi odpálila, ale že mi vlasy v prameňoch vypadli 🤷🏼‍♀️. Nevkladaj mi nezmysly do mojich správ 🙂

lucytka
20. mar 2025

@denkabemommy ja píšem ,že aby vlasy padali po prameňoch musí byť buď zdravotný problém alebo odpálené vlasy nie ,že to spôsobila maska na vlasy.tak sa ukľudní.nieco o tom viem a robím v tomto odbore trošku dosť dlho aby som mohla o tom niečo povedať

denkabemommy
20. mar 2025

@lucytka ja som úplne kľudná. Ako som už písala zdravotný problém som nemala a na hlavu som si nikdy žiadnu farbu ani peroxid nedala, dopisala som, že možno blbá zhoda náhod. Ale asi sa ťa to dotklo, lebo ty si kaderníčky a preto sa mi toto prihodiť určite nemohlo 🤷🏼‍♀️

ema_lili
20. mar 2025

Za mna Kallos maska ano! Pouzivam ju cca 5-6 rokov, kvalitu vlasov mam neporovnatelne lepsiu, nestiepaju sa mi vobec konce, vlasy striham raz do roka. A iba som pridala k starostlivosti Kallos masku oproti minulosti, ked sa mi stiepili. Sampon ani olejcek na vlasy som nemenila.

lucytka
20. mar 2025

@denkabemommy mňa sa to nedotklo vôbec len šíriť dezinformácie o tom ,že maska na vlasy je niečo z čoho vám padali vlasy po prameňoch a je to otras .ja kalos poznám ako lacnú značku ,ale niekto si nemôže dovoliť dráhu kozmetiku a keď napíšeš ,že padali mi vlasy po prameňoch niekoho odradí a nebude radšej používať nič..čo by som ja za ňu dala na dovolenke kde som si zabudla masku na vlasy a nemohla som vlasy rozcesat

martamasarova
20. mar 2025

@simcucik ja som objednávala tie litrové balenia, sú fajn, ale zázraky nečakaj

denkabemommy
20. mar 2025

@lucytka vôbec to nie je dezinformácia ale osobná skúsenosť. Vôbec nehaním lacnú kozmetiku, neraz ma dixi šampón zachránil, čo je snáď najlacnejší šampón na trhu, rovnako cien z lidla bol super 🤷🏼‍♀️. I keď teraz používam úplne iné značky.. Ale prečo písať len ódy na túto značku, keď existujú aj negatívne skúsenosti. Ja chápem, že som sa zle vyjadrila. Ja som si tú masku kydala na vlasy 2 týždne (nie každý deň), mysliac si aká je úžasná a nebola. A pokiaľ viem (vďaka skúsenostiam 🥲), tak zo zle padnúcej kozmetiky vlasy padať môžu, aj keď nie úplne priamo ale spojitosť rôznych faktorov dokopy a nie vždy len choroba alebo odfarbené vlasy ako tvrdíš ty

lucytka
20. mar 2025

@denkabemommy ja nerobím reklamu na kalos to určite by ma ani nenapadlo.pracujem s inými značkami,ale nevieme či pani si môže dovoliť dávať na dráhe značky .a zas ja na dráhe značky ani neverím a nikdy neponúkam lebo všetko je biznis.v prvom rade všetko ide ruka v ruke ... zdravotný stav ,a myslím ,že keď dáš na vlasy aj 100€ produkt tak nepomôže .ja používam skôr prírodnú kozmetiku bez silikónov, parabenov ,sulfatov .a hlavne treba si povedať,že dedične je tiež veľa

vevapeto
20. mar 2025

@simcucik u mňa topka Kallos PLEX. Za malo peňazí veľa muziky 👌

leniel
20. mar 2025

@simcucik mam a som spokojna, uzivam roky rokuce

denkabemommy
21. mar 2025

@lucytka ja dlhodobo už používam botanica slavica, beriem to stále za relatívne lacnú kozmetiku ale nedám na ňu dopustiť. A vlasy sú tak krásne ako nikdy predtým.

simcucik
autor
25. mar 2025

@ema_lili a ktorá presne od kallos? Ja mam zdrave vlasy a vsetko ok lenze niekedy sa fakt tazko rozcesavaju po umytí (nie mokre vlasy) spoja sa mi na jednej strane a nie a nie rozčesať jedine ze pouzijem sprej na rozcesavanie a ked sa to snazim rozcesat tak tu strašne akoby pružné

eeffka
25. mar 2025

No za mna je kallos slabota, ale zasa mam melirovane vlasy

ema_lili
26. mar 2025

@simcucik Mala som viacere za tu dobu - Latte, Coconut a Keratin vyberam najcastejsie. Podla mna je ucinok rovnaky pri vsetkych. Pouzivam ich skor ako kondicioner, ze nanesem po umyti samponom a po chvili zmyjem. Nenechavam ich posobit niekolko minut, ako by to malo byt pri maske. A staci mi to.