icon

Je kozmetika Andreine naozaj kvalitná?

19. nov 2023

Je naozaj taká dobrá ?

bela30
19. nov 2023

Nie

nelca0510
19. nov 2023

Prečítaj si staršie diskusie

barborka2708
19. nov 2023

Neodporúčam, nekvalitné a hrozne predražené produkty. Pozri si diskusie tu na konikovi, po prečitaní negatívnych recenzí budeš v obraze.

rybiatko123
19. nov 2023

bolo tu pár starších diskusii, ale nejako zmizli z MK 🙈 nejaké ešte nájdeš, ale väčšinou negatívne recenzie. bohužiaľ s takou sa musím podeliť aj ja. mala som celú sadu, ešte aj ten daily rituál, používala som to cca rok a za mňa veľká katastrofa. šampón vôbec nepenil, nedal sa dobre vymyť a tie vlasy boli jak seno, žiadny rast vlasov som nezaznamenala a ani mi neprišli zdravo vyzerajúce (a to ja si nefarbim a vlastne ani tepelne neupravujem, iba fenujem po umytí, pretože nenechám vlasovú pokožku vlhkú). jej produkty mi prídu predražene a viac je to už o peniazoch ako o kvalite, viď tá hlavica na vodu za šialenú sumu. a ten daily rituál je najväčšia hlúposť za 60€ či koľko 🥺 to určite neodporúčam. čo mňa ale zaráža je, že nemá nikde zverejnený cenník v tom jej salóne. myslím, že pýta 120€ za vyšetrenie vlasov a umytie, čo mi príde už prestrelené úplne. tam som chvalabohu nebola

katkas77
11. jan 2024

Som rada, že som našla aj nejaké negatívne recenzie a že to nie je len mnou.... Kozmetiku Andreine používam cez 2 roky, tak veľmi som verila tomu čo všade píšu, prírodná kozmetika, zachráni vlasy atď., no bohužiaľ najskôr bol wow efekt, v salóne mi povedali že nemám žiadny problém a super vlasy.... no po čase mi začali vlasy extrémne schnúť, mám veľa lupín, vlasy zas začali padať, a mám aj chrasty po hlave....minula som stovky a stovky eur mám od nich úplne všetko no začalo mi to len škodiť.... prosím poraďte prírodnú kozmetiku

rybiatko123
11. jan 2024

@katkas77 ja momentálne používam Mielle rozmarinovy olej na vlasovú pokožku, nechám hodku dve pôsobiť a potom umyjem tiež Mielle samponom a použijem kondicioner. Vlasy mám teraz najlepsie aké som kedy mala, ale dosť mi pomohla komplexná starostlivosť o ne

katkas77
11. jan 2024

@rybiatko123 ďakujem pekne, určite vyskúšam 🙂

janulik8993
9. feb 2024

Ahojte ja som tiež skúšala vlasovú kozmetiku Andreine pretože som čítala veľmi dobré recenzie na ňu. Používala som prípravky cca 5 mesiacov. Za mňa určite nie. Začali sa mi tvoriť lupiny tak som siahla po jej výrobkoch . Najprv wow efekt ale po dlhšej dobe sa mi vlasy neskutočne začali mastiť a také lupiny a chrasty svrbenie pokožky som nikdy nemala. Vlasy suché aj keď som používala masky od nej aj tonikum. Dala som šancu ešte a zakúpila som od nej calming cream ktorí som si natierala na pokožku hlavy. Mala som pocit že mi zlieza koža nedokázala som si ani vlasy vypnúť do copu aké strašné lupiny som mala. Napokon som siahla po šampóne nizoral ktorí tiež hneď nezabral ale objavila som v DM stabilizačné vlasové tonikum CBD ktore som začala používať a môžem povedať ze konečne sa moja pokožka dava dokopy a lupiny sú minimálne a tak isto svrbenie pokožky. Nemusí to každému sadnúť samozrejme ale ja som sa veľmi sklamala a dlho mi trvalo dat vlasy dokopy. Za tie peniaze som naozaj čakala niečo iné

erika3353
31. júl 2024

Ja som teda mala super skúsenosti, dokonca ma pokožka vlasov prestala tak svrbieť, síce to striedam s inými značkami, moje vlasy majú rady zmenu, ale po použití som nemala nikdy problémy. Celkom ma prekvapujú niektoré komentáre ale zas sto ľudí... Ani mne nesedia všetky produkty, ktoré sedia iným 🙂

ivanka_37
31. júl 2024

Ak chcete kvalitnú prírodnú kozmetiku, odporúčam značku Zenz organic…je drahšia, ale dajú sa kúpiť aj maličké balenia na otestovanie či vám budú vyhovovať. Ja už pravidelne používam šampón, masku a plánujem si kúpiť aj kondicionér. Pre mňa úžasná značka. Som alergik a po väčšine šamponov som mala lupiny a svrbela ma pokožka, ale po tomto vôbec nič. A dokonca ich kondicioner a masku si môžete votrieť aj do vlasovej pokožky a vôbec to vlasy nezaťaží a pokožku pekne zhydratuje.