Je ľadovanie tváre účinné na zlepšenie pleti?
Cauky čítala som dávnejšie ze je fajn pre pleť prikladať si ráno kocky ľadu. Ze sa stiahnu póry aj pleť je vypnutá mladšia. Praktizujete to dlhodobo? Ma to zmysel?
Prikladanim kociek ľadu si akurát tak spôsobis praskanie cievok,úplne zničenie koženej bariéry.Je to absolútna blbosť.Lad na tvár sa používa inak.
Napusti si do lavora,do ktorého sa ti mesti hlava studenú vodu,daj veľa ľadu a ponor si tam tvár niekoľkokrát na pár sekúnd.Cim dlhšie vydržis,tým lepšie.Nastav si to ako rutinu a uvidíš výsledky.Ja sa aj sprchujem v ľadovej vode už roky.
@anonym_autor ešte s tým by som sa ráno párala, čo myslíš, ako dlho vydržia póry stiahnuté? Kým prídeš do výťahu? Alebo do električky? Prvoradá je pravidelná staroslivosť, strava a v nemalej miere genetika. Moja mama okrem mandľového krému a občasnej návštvy kozmetičky nepoužívala nikdy nič, mala pleť krásnu aj po 60.
@anonym_b10907 ale to bude potom skôr asi genetika, nie starostlivosť 🤷🏻♀️ aj moja mama má toto šťastie.

@anonym_autor ešte s tým by som sa ráno párala, čo myslíš, ako dlho vydržia póry stiahnuté? Kým prídeš do výťahu? Alebo do električky? Prvoradá je pravidelná staroslivosť, strava a v nemalej miere genetika. Moja mama okrem mandľového krému a občasnej návštvy kozmetičky nepoužívala nikdy nič, mala pleť krásnu aj po 60.