Je make up Shiseido tou správnou voľbou?
Ahojte,
Už som zúfalá, že neviem nájsť dobrý make up, ktorý nerobí masku, vypada prirodzene a hlavne neoxiduje.
Mam odskusane aj dior, Estee Lauder, lancome, aj drogerkove...
Teraz by som ešte chcela skúsiť od Shiseido - mate s tým skúsenosti? Je ich viac a neviem ktory zvolit. Preferujem skôr svieži finiš, nie super matný.
shiseido mám ten tuhý športový makeup, v dvoch odtieňoch… a vlastne aj ten tekutý športový mám… používam pri športe…
ale ak chceš svieži finish, odporúčam pupa like a doll - úplne super na tvári ako keby si nič nemala, veľmí príjemný ľahučký fluid…
@gejb ak ti žiadny z vymenovaných nevyhovuje tak nebude problém v niečom inom? Báza, krém, púder? Nevyhovuje ti ani Bourjois?
@nin12345 “problém” bude v tom že chce úplne ľahučký make-up a to žiaden z tých vymenovaných nie je…
bola som na tom rovnako, je veľmi málinko takých ľahkých makeupov, ale ja už som to vylapala…
@nin12345 “problém” bude v tom že chce úplne ľahučký make-up a to žiaden z tých vymenovaných nie je…
bola som na tom rovnako, je veľmi málinko takých ľahkých makeupov, ale ja už som to vylapala…
@biba_18 no mne ľahšie než napr. Bourjois pripadajú už len BB-čka. Ja ich sice nemám rada ale mala som jeden vynikajúci od L'Oréal žiaľ ho prestali vyrábať. Bol takmer ako makeup. Ľahučký hydratačný. Žiaden mastný krém.
@biba_18 no mne ľahšie než napr. Bourjois pripadajú už len BB-čka. Ja ich sice nemám rada ale mala som jeden vynikajúci od L'Oréal žiaľ ho prestali vyrábať. Bol takmer ako makeup. Ľahučký hydratačný. Žiaden mastný krém.
@nin12345 taký ľahký je ako som písala like a doll od pupy a aj artdeco nude foundation je podobný, ten je ale matný… aj barry m dewy skin bol fajn, len ten som už dlhšie nevidela…
čo sa týka bb, tých mám viac obľúbených…
nemám rada ťažšie a hutnejšie makeupy, mám peknú pleť, potrebujem len zjednotiť farbu…
@biba_18 nie je podmienka aby bol uplne lahucky. Ale všetky kvalitné makenupy mam pocit ze robia super matne = takže výsledok je akoby zaprašena tvar bez zivota. A napriklad dior aj Lancome by boli super ale extremne oxiduju.

@gejb ak ti žiadny z vymenovaných nevyhovuje tak nebude problém v niečom inom? Báza, krém, púder? Nevyhovuje ti ani Bourjois?