icon

Je Niacinamid sérum vhodné pre mladú pleť?

bernadettnovakova
17. feb 2025

Mám 14 rokov, podľa mojej mami séra na mladú pokožku tváre nepatria, hovorí, že budem vyzerať skoro stará... Ja by som chcela začať používať niacinamidový sérum aj so zinkom od the ordinary, neviem či by mi to urobilo niečo zlé s pokožkou tváre , alebo nevadí keď raz za deň si dám sérum?

majamat
17. feb 2025

urcite to evadi. vobec neviem kde vznikalfama, ez ked sa bude pouzivat an tvar neico, co ju vyzivuje, tka bude rychlejsie starnut. je to riadna blbost.

plet sa obnovuje, ak sa o nu staras, bude vyzerat dlho mladsie, mnohe zeny sa spamataju po 30-tke, ze by sa mali zacat kremovat a to uz maju na tvari nenapravitelne skody. velku ulohu hra urcite aj genetika.
mam sestru, je medzi nami rozdiel 1,5r. ona sa o plet moc nestara, rozhodne nie ako ja. ja mam plet rozhodne v lepsom stave ako ona.

nynia
17. feb 2025

kazde serum moze urobit zle aj dobre na pokozku 😊 treba vybrat vhodne serum pre dany typ pleti, vek a problem... Niacinamide je forma vit.B3 takze ziadna velka chemia ale moze aj pohorsit ak vyberies na zly typ pleti

vikusjk
17. feb 2025

@bernadettnovakova moja dcera ma 12 a uz viac ako pol roka pouziva Niacinamide 15 serum. Pomaha jej to pri aknoznej pleti, ale ma toho viac, co pouziva a rozlisuje, co rano, co vecer a pozna spravne poradie krokov starostlivosti o plet. Tiez som sa ako mama najprv bala, aku chemiu si ide davat na tvar, ale nastudovala som si a tiez sa poradila a chapem, ze sa chce o svoju plet starat.