icon

Je normálne stmavnutie škvŕn pri používaní Expigment 4%?

melinamelina1
29. jan 2026

Dobry vecer. Pouzivam expigment 4% 5 den. Flaky o dost stmavli. Je to normalne?

anonym_1d94de
30. jan 2026

Ty si aj niekde videla zlozenie toho kremu? Ja by som s tym ani psa nenatrela

luciaruz
30. jan 2026

Možno ste nasli dovod, prečo sa nepredáva u nás. Nepokračovala by som v uzivani. U mna sú flaky tiez problém, po kazdej vyrážky sa mi vytvori. Za mna môžem povedat, ze mi dosť pomohlo fialové serum od laroche. Super výsledky som mala tiež pri užívaní ser s inymi látkami na to urcenymi: vitamin c, niacinamid, retinol, arbutin, kyseliny. Ked to striedam, dokazem cerstvy flak dat prec do mesiaca, dvoch. A teda spf kazde rano, ci svieti ci nie. Stare flaky tiež uz uplne zmizli.

anonym_5c5887
30. jan 2026

Aj mne to robil. V dobrej viere som si natierala flaky cca 2 roky. Len boli stale tmavsie a podrazdenejsie. Uz som ho vyhodila. Po vysadeni sa mi skludnili.

anonym_5c5887
30. jan 2026
@luciaruz

Možno ste nasli dovod, prečo sa nepredáva u nás. Nepokračovala by som v uzivani. U mna sú flaky tiez problém, po kazdej vyrážky sa mi vytvori. Za mna môžem povedat, ze mi dosť pomohlo fialové serum od laroche. Super výsledky som mala tiež pri užívaní ser s inymi látkami na to urcenymi: vitamin c, niacinamid, retinol, arbutin, kyseliny. Ked to striedam, dokazem cerstvy flak dat prec do mesiaca, dvoch. A teda spf kazde rano, ci svieti ci nie. Stare flaky tiež uz uplne zmizli.

@luciaruz vsetko to som aj ja pouzivala. Vsetky flaky su na svojom mieste.😀

melinamelina1
autor
1. feb 2026

Fiha..tak to ste ma nepotesili, lebo hrud mam ako muchotravku. Co teraz, aby zasa trosku vybledli?

jankakorm
22. feb 2026

A používate silné SPF na to?