icon

Je potrebné dvojité odličovanie aj bez make-upu?

17. feb 2026

Ahojte je potrebné robiť dvojité odličovanie ( olejový a gelový čistič) aj keď nenosím make up? Robíte aj ráno ?

anonym_45897a
17. feb 2026

@anonym_autor Dvojité robím iba keď som nalíčená. Ráno tiež len normálne, kedže na tvári mám len zbytky produktov skincare.

biba_18
18. feb 2026

načo chceš použiť odstraňovač makeaupu ak ho nepoužívaš?
a ráno používam toner

o__o
18. feb 2026

Ja to robim, vraj by sa olejovým malo davat dole spf a to mam kazdy den.. potom vycistim gélom.. rano nepouzivam nic

hopatko
18. feb 2026

Mala by si robit dvojite cistenie na odstranenie SPF (teda nie len makeup), rano nie.

autor
18. feb 2026
@biba_18

načo chceš použiť odstraňovač makeaupu ak ho nepoužívaš?
a ráno používam toner

@biba_18 kde píšem o odstraňovaní makeupu? Dvojité odličovanie nemusí hneď znamenať na make up

biba_18
18. feb 2026

@anonym_autor lebo to sú tie 2 kroky - odlíčiť a vyčistiť ... takže ty nemusíš písať nič 😒

autor
18. feb 2026
@biba_18

@anonym_autor lebo to sú tie 2 kroky - odlíčiť a vyčistiť ... takže ty nemusíš písať nič 😒

@biba_18 no ale nosím spf, ten nejako dolu musí ist 😀 boze…

biba_18
18. feb 2026

@anonym_autor ale to píšeš až teraz

autor
18. feb 2026
@biba_18

@anonym_autor ale to píšeš až teraz

@biba_18 tak snáď človeku dopne že sa nosí spf. Nepoznam nikoho kto by ho nenosil

biba_18
18. feb 2026

@anonym_autor nikto ti do hlavy nevidí 😒

timea301196
18. feb 2026

ahoj ja sa odličujem len keď som namaľovaná, inak si klasicky vyčistím pleť. pužívam mary kay timewise

anonym_2cd8ef
18. feb 2026

samozrejme je to treba vecer ak mas cez den spf, jednokrokove cistenie nestaci, rano to nerobievam, bud iba jednokrokove cistenie alebo voda, zalezi od stavu a citlivosti pokozky. Ak das olej aj rano, nic nepokazis ale nie je to nutne.