Je potrebné použiť nočný krém po látkovej maske?
Ahojte. Dávam si večer pred spaním občas látkovú masku. Potom si zvyšný krém ešte vmasírujem, neumývam. Treba na toto ešte v ten večer nočný krém? 😃 Prosím, nesmejte sa mi, ešte prednedávnom som masky vôbec nepoužívala, no vždy mi vŕta v hlave, či na to dať ešte krém 😃. A mam ešte ďalšiu otázku. O 2 týždne idem prvýkrát vizážistke, make up aj vlasy. Áno, prvýkrát 😃 je niečo čo deň predtým nerobiť? Myslím tým nedať si deň predtým kondicionér alebo olejček, nedať si večer sérum alebo ja neviem 😃 viete, nejaká súvislosť ako napríklad s tým, že keď viem, že si idem v piatok farbiť vlasy, tak si nebudem dávať v stredu kondicionér. Ďakujem za nevýsmešné rady 😃😂
K tej vizazistke, na plet neskusaj nic nove, urob si den -dva vopred piling a dalej len beznu rutinu. Ten piling si urob aj skor, ak si ho este neskusala, aby si vedela, ako plet zareaguje. Vlasy si umy den vopred, ziaden styling, ani zehlenie. Idealne je nechat volne vyschnut. Tiez nie je dobre davat masky a sera, hlavne nic "neoplachovatelne".

ano, po maske este krem - uzamkne hydrataciu z masky v pleti