icon

Je Pupa dekoratívna kozmetika kvalitná?

19. dec 2024

Dobry den, je to kvalitna kozmetika? Ci ani nie… hlavne co sa tyka make-upu, podkladovych baz, pudrov atd.
Dakujem ☺️

papaya1234
19. dec 2024

Odpoveď neviem, ale zapojím sa, keďže ma to tiež zaujíma a chcem vidieť odpovede. Od Pupy som skúšala len dlhotrvajúce rúže a tie boli tak skvelé, že som si kvôli nim založila vernostnú kartu na ďalší nákup.

autor
19. dec 2024

@papaya1234 tak snad niekto poradi ☺️

biba_18
19. dec 2024

ja kupujem pupa like a doll, pre mňa jeden z naj make- upov ( úplne ľahký a neškodí mojej pleti,,,) https://www.pupamilano.sk/like-a-doll-fluid/050...

biba_18
19. dec 2024

čo tam ešte kupujem? maskaru vamp! all in one https://www.pupamilano.sk/vamp-all-in-one-masca...

autor
19. dec 2024

@biba_18 dakujem. Pozriem ☺️

biba_18
19. dec 2024

ešte plátenkové masky…

domiklik
19. dec 2024

Pupa Like a doll make up úplná topka. Korektor, maskara

enmery
19. dec 2024

Ja mám od nich otestované asi všetko. Ceruzky ok, dlhotrvajúce rúže ok, najlepší make up Like a doll ako píše @biba_18. Ale naopak tiene na oči otras, nikdy viac.

miriamzba
19. dec 2024

Ja kupujem z dekorativnej kozmetiky prevazne pupa (pripadne loreal a gosh) a som spokojná, cena-kvalita úplne super, makeup, pudre, licenka, tiene, linky a ceruzky, mne sedia aj ich farby. Rada kupujem v akciach.
Spokojná som nebola s ich kremami ani odlicovacmi, to sa mi neosvedcilo.

belle_vie
19. dec 2024

Ja tiez odporucam Vamp All in one. Mam mastnu plet a toto je jedna z mala, co sa mi nikdy nerozmaze ani po celom dni. Spokojna som bola aj s ruzmi, tvarenkami, pudrami, tienmi ( zvykla som kupovat take velke paletky).

autor
19. dec 2024

Dakujem. Tak ich teda vyskusam 👌

tinus89
20. dec 2024

Like a doll je úplne top, už roky si ho kupujem, aj keď som skúsila si kúpiť na vyskúšanie iný, tak to nebolo ono a vždy som sa vrátila k tomuto...nezvyšuje, celkom pekne kryje...

tinus89
20. dec 2024

@tinus89 nevysusuje

3petka
20. dec 2024

Ja kupujem len sadu na obočie. A som max spokojná.

nikola81
20. dec 2024

Za mna najlepsi makeup aky som kedy mala. Pouzivam roky. Paletka na obocie tez topka, gel na obocie, matne ruze, masky na tvar, peeling, BB krem, vsetko pouzivam od nich a ani ine nehladam a neskusam.

zuzubb007
20. dec 2024

Špirálu, laky na nechty a telové mlieka majú úplne top darmo Taliani všetko vedia roky používam ich špirálu a inde by som si už nekúpila 😅, ma-keup a podobne netuším treba vyskúšať

katkakatulienka
22. dec 2024

Ja používam už roky ich dvojfazovy odlicovac. Lepsi som zatiaľ nenašla. Kupujem to ich veľké mega balenie, dlho vydrží.

nanus_enka
22. dec 2024

Ja od nich používam púder už roky, zatiaľ som lepší nenašla.

anika378
28. dec 2024

@biba_18 ahoj, aký odtieň používaš?