Je v poriadku testovať parfémy v kamenných predajniach?
Ahojte, chodite cuchat parfemy do sephory/douglasu/inej predajne s parfemami? Ja som tak celkom introvert, mozno mam aj socialnu fobiu, no nemam tolko penazi, aby som kupovala vone naslepo :D preto si rada chodim ochuchat nieco do kamennej predajne, a nasledne si to kupim cez intertnet (nie v predajni). Je to podla vas ok, robite to tiez prosim? Stale ked ma oslovi predavacka, tak poviem ze dakujem, nepotrebujem pomoct, ale potom mam pocit ze po mne neskutočne zazeraju a radsej odidem :((((
Kým si kúpim drahý parfum tak príde a viac krát ho vyskúšam, myslím tester. Stretnem na pásik ale aj na zápästie aby som vedela ako vonia na mojej pokožke
Lebo vôňa n papierovom paniku je jedna vec ale vôňa na pokožke druha vec
A vyskúšam to tak viackrat
Veď keď príde predavačka tak normálne poviem, ďakujem skúšam
@marsmykkok jej dakujem, vidis to mi ani nenpadlo ze musia oslovovat zakaznikov, asi velmi overthinkujem 🙈
@pribinak super, vdaka! 🙂
bola som tiez tak. tiez ma oslovili povedala som ze pomoc nepotrebujem. vedela som co si chcem pozriet. strekla som si tester na papieriky a vzala so sebou. aby som to mohla ovonat aj s odstupom casu.
inak bacha na lacnejsie parfemy aby to neboli fejky.
Skor sa pytam, kto to tak nerobi? Ja chodim do parfumeriek ako dieta do hrackarstva. Som tam niekedy aj polhodinu a len voniam. Nekupim si nic vacsinu pripadov. Nic zle na tom nevidim. Ked mi je v jednej parfumerke uz trapne idem do druhej a potom do tretej (v ramci jedneho oc) a poskusam vsetko mozne. Minule som v Douglase zazila taku introvertku, hanblivo sa pytala predavacky ci moze parfem vyskusat na vlastnej pokozke. Som sa len pousmiala. Nie v zlom. 🙂
@pralinka25 super, dakujem ♥
@basulaak tak to je skveleee, vdaka, dodala si mi vela odvahy, nabuduce sa prekonam a poskušam všetko čo chcem! :D
Uplne bezna vec, robi to tak kazdy.
Je to uplne ok, ony robia svoju robotu a su “povinne” oslovovat zakaznikov, ale je tvoja vec kupis nekupis …podakujes a koniec
Samozrejme, ze chodim aj ovonat a nekupim hned napriklad. Nikdy som sa nad tym nezamyslala.
tak aj ja som introvert čím menej ludí dakde tým lepšie ale zase papulnatý introvert.Takže toto mi ozaj nerobí problém.Moje peniaze aj moje čuchanie😀
Ked vysolim 200€ na parfem tak chcem vediet ako vonia. Uz sa mi xy krat stalo,ze kamaratmi odporucana vona mi vobec nesadla a vyskusala som dalsich 5 kym som trafila a kupila (na kazdom predsa vonia inak)

však normálne povedz, videla som v tv reklamu na nový parfém XX od AAA BBB , chcela by som ho skúsiť, nech ti ho nájde, strekne tester a kedže parfém sa rozkladá na koži tak nekúpiš po streknutí ho okamžite a máš čas podakovať a odísť a že ak sa ti bude páčiť prídeš kúpiť. Predavačky musia oslovovať zákazníkov, lebo majú také nariadenia, nevedia či ty nie si tajný zákazník čo im dá zlé hodnotenie ak si ťa nevšimnú...