icon

Je vhodné čistenie pleti pre 11-ročnú dcéru v kozmetickom salóne?

krasnavila
9. okt 2025

Ahojte, máte niekto skúsenosť s čistením pleti 11 r. dievčaťa v kozmetickom salóne? Aký spôsobom ste je dali čistiť pleť ? Odporúčate dobrú kozmetický. Ďakujem.

anonym_014b3c
9. okt 2025

@krasnavila ano je to vhodne

anonym_e482df
9. okt 2025

Pre 11 ročnú? 🤦🏻‍♀️

anonym_a6fbbc
9. okt 2025

A načo? Stačí jemný čistiaci gél, pena a doma si umyje tvár. Zbytočne sa ničí koža. A dosť pochybujem, že kozmetička bude mať kozmetiku vhodnú pre deti.

lasona
9. okt 2025
@anonym_a6fbbc

A načo? Stačí jemný čistiaci gél, pena a doma si umyje tvár. Zbytočne sa ničí koža. A dosť pochybujem, že kozmetička bude mať kozmetiku vhodnú pre deti.

@anonym_a6fbbc normálne robíme hĺbkové čistenie pleti pre mladistvých. Práveže domácou starostlivostou si vedia uškodiť, keď nemajú dobre informácie. Kolki co zanedbaju starostlivosťv mladosti, majú potom následky.

katulienkax
9. okt 2025

ano je to vhodne ak ma rozvinute akne. Chodila som s dceru na odporucanie koznej lekarky a myslim ze pomahalo. Momentalne nechodime, lebo asi sa jej ukludnili hormovy a cisti si uz sama.
A bolo to raz za 1-2 mesiace, takze komentare o zniceni pleti kozmetickou su nevhodne, kedze to nebolo zas take caste. Chodili sme ale na certifikovanu lekarsku kozmetiku, nie ku kadejakej kozmeticke

3009
9. okt 2025

@krasnavila ja som išla do lekárne a tam mi odporučila čo na takú mladú pleť. Najprv na vyčistenie a potom na natretie. Na kozmetičku by som sa nespoliehala.

anonym_471a0e
9. okt 2025

Pokiaľ ma problematickú pleť išla by som, nevidím dôvod čomu by to malo uškodiť. Dobrá, kvalitná kozmetička predsa vie, že musí tak mladú pleť čistiť inak ako v prípade dospelej ženy. Navyše lepšie sa zveriť profesionálke ako to nejak riešiť doma a za pár rokov chodiť na laser aby jej odstránili jazvy po akné. Ak má, ale pár vyrážok, čierne bodky je to normálne a poradíte si s tým aj doma😊.

anonym_457c96
9. okt 2025

11 ročne dievča nepotrebuje čistenie pleti v kozmetickom salóne. Ja osobne si vôbec nečistim pleť a ani nekremujem, proste len umývam s čistou vodou

krasnavila
autor
10. okt 2025
@katulienkax

ano je to vhodne ak ma rozvinute akne. Chodila som s dceru na odporucanie koznej lekarky a myslim ze pomahalo. Momentalne nechodime, lebo asi sa jej ukludnili hormovy a cisti si uz sama.
A bolo to raz za 1-2 mesiace, takze komentare o zniceni pleti kozmetickou su nevhodne, kedze to nebolo zas take caste. Chodili sme ale na certifikovanu lekarsku kozmetiku, nie ku kadejakej kozmeticke

@katulienkax ďakujem za odpoveď. A kde ste chodili ?