Jemné vlasy bez objemu
Ahojte baby,
Ako docielit trochu objemu na mojich splyvavych vlasoch? Skusala som ich aj spostupnit, aby dostali trochu smrncu, ale asi som nenarazila na dobru kadernicku a bolo to este horsie nez takyto klasicky rovny strih. Rozmyslam ako by som im mohla pomoct? Vopred dakujem za akekolvek rady ohladom strihu, farby, produktov, atd. Pekny den!
ty chces nieco menit??? neblazni...nie som na zeny, ale keby som ta stretla niekde, tak si poviem, ze aka krasna zena.
@zuzka0605 ona nepise, ze si pripada skareda. Ona chce mat vacsi objem vlasov.
@gesture ako spomenula @freepalestine, vlasy vyfukat dole hlavou, ale kefou cesat pri fenovani z vonkajsej strany len, fenom budes fukat smerom od cela prec a kefovat oproti fenu z vonkajsej strany, potom ked budu suche zdvihnes hlavu a gulatou kefou len konce vytocis dnu a zalakovat. Tiez mam take jemne splyhle vlasy, toto im aspon trocha pomoze 😊
A co tak skratit? Na boba, predna dlzka pod bradu. Potom nebudu pod vlastnou vahou take ulezane.
Farbu mas vybornu, s tou netreba nic!

@gesture Si krasna zena. Osobne skoro ziadne produkty nepouzivam, ale velky rozdiel u mna urobi si vlasy vyfenovat “dole hlavou”.