icon

K akému parfému prirovnať Lancome Tresor?

mamalen
27. dec 2024
nikpa
27. dec 2024

@mamalen taky som ešte nenašla 😃 ale tiež som zvedavá ci niekto pozná niečo podobné. A to ho chceš vymeniť za niečo podobné alebo prečo táto otázka?

anika
27. dec 2024

@mamalen skus pozriet na fragrantice.ci ti nieco vyhlada, mne len tak na rychlo typovo sedi k chanel coco mademoiselle, ze ak sa ti paci tresor, mohlo by aj chanel

mamalen
autor
27. dec 2024

@anika dakujem, pomohlo 🙂

tibor79
27. dec 2024

@anika neviem, Tesor a Coco Mad.sú podľa mňa úplne odlišné vône.

tibor79
27. dec 2024

@mamalen Volare od Orif.je podobný Tresor-u

berenika39
27. dec 2024

L.Trezor je moje srdcovka a to dlouhé (tím myslím dlouhé😅) roky. Za mě je nenahraditelný - sice jsem už zkusila samozřejmě i jiné parfémy, které mi byly příjemné, ale pak když se mě někdo zeptá, co bych si přála, jsem zase tam:.)))).
mmch - kdo ho používáte - nezdá se vám, že je trošku "jiný"?

tamarka2628
28. dec 2024

@mamalen Ak hľadáš parfém podobný Lancome Trésor, mohla by ťa zaujať Yves Saint Laurent Paris. Je to elegantná a romantická vôňa, ktorá má podobný charakter ako Trésor. Ďalšou možnosťou je Elizabeth Taylor Diamonds and Rubies, ktorá má podobný kvetinovo-ovocný charakter

Ak hľadáš niečo cenovo dostupnejšie, ale stále kvalitné, môžeš vyskúšať Revlon Charlie Gold. Tento parfém má podobný kvetinovo-ovocný charakter a je cenovo prístupnejší.

mamalen
autor
28. dec 2024

@tamarka2628 ďakujem

dori92
28. dec 2024

Ja tresor zbožňujem, teda ten vysoký flakon s ružičkou, ta vôňa malín je úžasná. Len sa mi bohužiaľ zdá, ze ju na sebe necítim a ani okolie ju necíti:-/ čím to môže byť?

tamarka2628
29. dec 2024

@dori92 Zlou hydratáciou kože a treba pridať v počte strieknutí (cca. 4-6) na pulzujuce body

tamarka2628
29. dec 2024

@berenika39 Je možné že zmenili zložky