Kam na profesionálnu depiláciu cukrovou pastou v Trnave a okolí?
Ahojte baby prosím chodíte niekam na cukrovú depilaciu ? Kľudne aj blízke okolie TT
Nie vivi depil
Ved to robia teraz uz takmer v kazdom lepsom salone. Mna by skor zaujimalo, ci to ozaj stoji za to alebo je len velke halo okolo toho. 🙈
Ved to robia teraz uz takmer v kazdom lepsom salone. Mna by skor zaujimalo, ci to ozaj stoji za to alebo je len velke halo okolo toho. 🙈
@stanik_67 tak neviem, hľadám ale neviem nájsť 😃 googlila som 😃 nemyliš si to s klasickou depilaciou voskom ?
BB asi nie je blízke okolie...
https://hladko.sk/
@tanyan dakujem škoda ze to nie je bližšie ja chcem chodiť pravidelne a do BB sa mi kvoli tomu ozaj neoplatí az ist 🥲
@anonym_autor
chodila som do NZ, neskôr mi to už prestalo vyhovovať a prešla som na laser. neporovnateľné.
@mondolina ano to sa chystám do budúcna ale potrebujem to riesit teraz čím skôr pred letom a preto je momentálne pre mna najlepšia voľba cukrova depilacia. Žiaľ od pôrodu sa mi tak katastrofalne zmenila pokožka po holení ja mam tak zapálené a zarastené chĺpky 🫣 vyzera to hrozne uz som bola aj u kožnej ale nejake uplne upokojenie neprišlo po žiadnych produktoch
@anonym_autor
chodila som do NZ, neskôr mi to už prestalo vyhovovať a prešla som na laser. neporovnateľné.
@mondolina V čom neporovnateľné? Cena, dĺžka ošetrenia, dĺžka obdobia bez, bolesť...
Mne na cukrovej paste vadí akurát tá bolesť a to, že to musí mať aspoň 1 cm, aby sa to dalo trhať.
@mondolina V čom neporovnateľné? Cena, dĺžka ošetrenia, dĺžka obdobia bez, bolesť...
Mne na cukrovej paste vadí akurát tá bolesť a to, že to musí mať aspoň 1 cm, aby sa to dalo trhať.
@tanyan
presne to, že som musela mať vyrastené chĺpky, aby sa dali trhať, pokožku som mala hladkú max. 5-7 dní, chodila som raz za mesiac. chĺpky začali zarastať, bolesť som vydržala, netrvalo to dlho( celá intim).
po lasere mám pokožku hladkú stále. teraz chodím 2 x do roka( intim, nohy, podpazušie), potrebovala som 6 sedení, aby som bola bez chĺpkov.
viem porovnať depiláciu cukrovou pastou a laser. som oveľa spokojnejšia teraz.
@tanyan
presne to, že som musela mať vyrastené chĺpky, aby sa dali trhať, pokožku som mala hladkú max. 5-7 dní, chodila som raz za mesiac. chĺpky začali zarastať, bolesť som vydržala, netrvalo to dlho( celá intim).
po lasere mám pokožku hladkú stále. teraz chodím 2 x do roka( intim, nohy, podpazušie), potrebovala som 6 sedení, aby som bola bez chĺpkov.
viem porovnať depiláciu cukrovou pastou a laser. som oveľa spokojnejšia teraz.
@mondolina mozem vediet aký typ laseru bol použitý ? Lebo 6 sedení a dalej uz len udržiavačka to je perfektný výsledok

BB asi nie je blízke okolie...
https://hladko.sk/