Kávový peeling na tvár
Aký máte názor na kávový peeling na pleť myslím ten domáci s kávy a akú ste mali po ňom pleť
@anonym_autor nedobry napad. Kava je prilis abrazivna na plet. Akurat si ju podrazdis a vysusis.
Nie je vhodny na tvar.Na tvar si kup radaej exfoliant,ja pouzivam napr.G&G,kavovy peeling je vhodny na telo.By ti to zodralo plet.
@anonym_autor ja som si dávala ale objednávala som z internetu a za mňa paráda
@anonym_autor ja si pridám soľ ,nejaký olej a výrajbem sa celá
skusila som raz na telo, na tvar nie.. cela vana bola od toho, uterak 😀 ja mam radsej cukor + olej.. na tvar nejake aha bha kyseliny, nie šuchat si kožu zrnkami
Kava je vhodna na telo, nie na tvar. Ale zanasa to odtok. Ak to tam ostane zachytene, tak to bude plesniet. Stale je to organicka ziva hmota. Tak to nerob casto.
A dokladne sa oplachni (aj vanu/sprchu). Lebo rozmocene pomlete zrnka ti pofarbia vsetko. Radsej pouzit tmavy uterak.
Ja z domacich veci na telo pouzivam olivovy/mandlovy/marhulovy/arganovy/iny olej a hrubsiu morsku/himalajsku sol.
používam, mám mastnejšiu pleť, a robí mi dobre. na dvojitý tampón so dám čistiaci gél, nasypem mletú kávu a vydrhnem tvár, všetky záhyby. Dobre opláchnem, nič sa mi neušpiní, ani neupchá. žiadne farebné fľaky a to mám uteráky aj osušky svetlé..
Mne na Ústave lekárskej kozmetiky poradila doktorka peeling sódou bikarbónou. A funguje to.

@anonym_autor na plet nie, je prilis drsny, aspon za mna. Na plet mozes skusit - ak chces domaci a nemas nejaku precitlivenost, prekrojit paradajku napolovice a posypat krystal. cukrom, a jemne premasirovat plet.