icon

Kde bezpečne objednávať značkové parfémy online?

katika1811
4. apr 2025

Ahojte h akej stránky sa oplati objednávať značkové parfemy ? Kde niesu fajky ? Dakujem

simona1998
4. apr 2025

@katika1811 podľa toho aké chceš , ja si objednávam od kočky z rakúska na fb 🙂

guudy
4. apr 2025

@katika1811 co su to znackove parfemy? Nieco, co predava Fann? Niche parfemy?

lucialucy43
4. apr 2025

No ja kupujem len v kamennych predajniach kedže to mam najlepšie jednak ovoniaš hneď a vieš že je to origoš .

gov
Odpoveď bola odstránená
katika1811
autor
4. apr 2025

@simona1998 a ma originály ? Vieš mi dať nanu kontakt ?🙂

simona1998
4. apr 2025

@katika1811 samozrejme 🙂 pošlem do správy

guudy
4. apr 2025

@katika1811 ty si fakt zabavna. Skor veris cudziemu cloveku z kona ako serioznym obchodom?😂😂😂

simona1998
4. apr 2025

@guudy bože typická slovááááč

guudy
4. apr 2025

@simona1998 tak to mi objasni, ty slovaaac ;)
Ja si svoje niche parfemy kupujem priamo u parfumerov.
Autorka ani len neobjasnila, co mysli pod ‘znackovym’ parfemom….cakam doteraz na odpoved.

simona1998
4. apr 2025

@guudy myslím si , že mysli také klasiky ako Pradu, Gucci, že žiadne 400eurovky 🙂

guudy
4. apr 2025

@simona1998 no to si myslis ty, autorka nic take nepovedala…
A v com som teda typicka slovac?

katika1811
autor
4. apr 2025

@simona1998 Sno myslím tieto vône versace konkrétne …bože ľudia dá tu chytajú doslova blbosti namiesto toho aby normálne poradili …

simona1998
4. apr 2025

@guudy že sa chytáte všetkého , neviem ako nieco funguje , no uz to je zle ;) ja s tým nesúhlasím , tak ešte horšie .

guudy
4. apr 2025

@katika1811 keby si mi odpovedala, mohla si pokojne dostat odpoved….ale ked napises znackovy parfem, tak to pokojne moze znamenat cokolvek od blbeho Avonu az po parfem za tisicky €. Tak ake chytanie sa blbosti? Ty nevies polozit otazku tak, aby sa na nu dalo rovno odpovedat.

@simona1998 no a je to pravda, co som napisala… aku zaruku ma, ze ta tvoja znama, ci kto, jej preda original a nie fejk? Lebo si ty povedala? 😂 Istotne tu istotu ma neporovnatelne vacsiu v oficialnom obchode. Hm?

simona1998
4. apr 2025

@guudy ta známa ma parfumerku v rakusku,a tým, že jej mamka byva v Bratislave , tak chodí posielať na svk za nižšie ceny ako tvoje fannko a podobe . nemáš začo 🙂

joannita
4. apr 2025

@katika1811 ja viem kde neobjednavat a to v Notino. Tam sú fejky. Možno nie všetky, ale veľa.
Stačí si prečítať na ich stránke recenzie pod každým parfemom...
Ja som im tak vrátila už 2 parfémy, ktoré mi vydržali voňať presne 10 minút a voňali aj trocha inak ako som bola zvyknutá.
Odporúčam kupovať v kamennej predajni.

guudy
4. apr 2025

@simona1998 ake moje fannko preboha? Domyslanie ti ide vyborne ;)
Tak este raz, mam doma len niche parfemy. Ponuka Fann a Mationnaud a pod mi smrdi. Hnusne smrdi. Nemas za co 🙂

simona1998
4. apr 2025

@guudy maj si doma čo chceš , mne je úplne jedno vlastne odkiaľ to máš , ja som len autorke poradila odkiaľ beriem ja a to či od nej vezme aj ona je uz jej vec . To ty si sem prišla s tvojimi múdrami , ktoré vlastne nikomu nepomohli 🙂

guudy
4. apr 2025

@simona1998 no tazko sa radi, ked autorka nevie polozit otazku🤷🏼‍♀️. Ak by hladala niche, tak jej poradim rada. Preto som sa v prvom prispevku pytala, co hlada…ale zjavne to nechces pochopit ;)
Pekny vecer😘