Kde kúpiť kvalitné parochne – skúsenosti
Ahojte poznáte niekto alebo teda skôr ste si niekto kúpili odtiaľ parochňu?
Ďakujem

Chvilu som ju sledovala na instagrame, strasne divna a extremne umela zena. Parochne su z umeliny, ak potrebujes na dlhodobe nosenie, tak radsej z normalnych vlasov, hoc to bude velka investicia…
@niki35
@ssimusska
@vanilkovazmrzka ona prezentuje svoje parochne na videách a tam vyzerajú dobre, nepôsobia nejak extrémne umelo, ale samozrejme pravda môže byť niekde úplne inde preto ma zaujíma či nemala niektorá s nimi osobnú skúsenosť.
Chcela som si objednať len tak na príležitostné nosenie
Ahojte aj ja by som chcela vediet ako to je vlastne lebo z fotiek to neni moc evidentne a ak ma niekto skusenost aj s inymi strankami budem rada ak napisete
Parochne vyzerajú dobre ale vôbec neodporúčam. Píšu že mesiac čakanie - čakáte tri. A keď sa to konečne dostaví tak je to iná farba. Manželka ich mala už asi 6 a nechápal som že má na to vôbec trpezlivosť. Keď ale dostala niečo úplne iné pravdepodobne zmenila názor. Nulová starostlivosť o zákazníka, a to nie sme až tak nároční.
Ak chce niekto predávať, mal by si dať v prvom rade záležať na podpore. Bohužiaľ, táto skúsenosť bola veľmi slabá. Ten kto ma support na starosti píše s gramatickými chybami a odpovede sa musíte doslova domáhať. Ked už dostanete nejakú odpoved, tak buď zabudla som, mala som toho veľa, objednávku pošlem zaktra.. samotnatne parochňa sú ok, ale za mňa len na večerné nosenie, kedy nie je viditeľná sieťka a nepôsobia tak umelo na slnku.
@niki35
@ssimusska
@vanilkovazmrzka ona prezentuje svoje parochne na videách a tam vyzerajú dobre, nepôsobia nejak extrémne umelo, ale samozrejme pravda môže byť niekde úplne inde preto ma zaujíma či nemala niektorá s nimi osobnú skúsenosť.
Chcela som si objednať len tak na príležitostné nosenie
@bilotti ahoj prosím ta, akurát riešim presne parochne tento značky Safyia. Išla si do toho, skúsila si ? Ďakujem 🙂
@bilotti ahoj prosím ta, akurát riešim presne parochne tento značky Safyia. Išla si do toho, skúsila si ? Ďakujem 🙂
@kristina_gas
@kristina_gas ak by ste mali Zaujem mám na predaj
@kristina_gas
Ahoj nie, nakoniec som nekúpila
@kristina_gas
Ahoj nie, nakoniec som nekúpila
@bilotti Dobre si urobila, pravdepodobne by ti to aj tak prišlo o pol roka, a aj tak niečo iné ako si si objednala

@bilotti kupuješ na bežné nosenie alebo len na nejakú párty alebo ako?