icon

Kde kúpiť originálne parfumy Avon online?

kelia
1. aug 2025

Už viackrát sa mi žiaľ stalo,že mi prišiel falzifikát. Objednala som iba v takých inter.obchodoch,ktoré mali veľa recenzií. Aj napriek tomu to neboli originály a kamenné parfumérie Avon nemá. Všimla som si,že je stránka Onlineavon,ale neviem,či sa im dá veriť. Teraz je veľký problém s ležiakmi z Číny. Škoda,že sa nedá niekde vyhľadať,akých dodávateľov majú jednotlivé obchody. Budem veľmi rada,ak niekto vie poradiť 🙂

Strana
z2
kelia
autor
1. aug 2025

@liz_lemon Čítala som niektoré komentáre na Notine a pomerne často sa sťažovali,že im neprišli originály. Dokonca Chanel zažaloval Notino a musia prezradiť, akých majú dodávateľov. Sesternica tam objednáva,je zatiaľ spokojná,ale dokedy. Ja po tej skúsenosti už by som nikdy neobjednala,kde veľa žien nakupuje.

nelca0510
1. aug 2025
@kelia

@liz_lemon Čítala som niektoré komentáre na Notine a pomerne často sa sťažovali,že im neprišli originály. Dokonca Chanel zažaloval Notino a musia prezradiť, akých majú dodávateľov. Sesternica tam objednáva,je zatiaľ spokojná,ale dokedy. Ja po tej skúsenosti už by som nikdy neobjednala,kde veľa žien nakupuje.

@kelia to,že ich Chanel zažalovať sa týkalo dodávateľov (ako pises) a nie originality. Ja s notinom problém nemam

kelia
autor
1. aug 2025
@nelca0510

@kelia to,že ich Chanel zažalovať sa týkalo dodávateľov (ako pises) a nie originality. Ja s notinom problém nemam

luciador
1. aug 2025

Raz som si objednala voňavku z Avonu cez Notino, nikdy viac. S originál voňavkou od Avonu to nemalo nič spoločné, fake ako vyšitý ☹

kelia
autor
1. aug 2025
@nelca0510

@nelca0510 Veď práve o to ide,o tých dodávateľov. Dodávatelia súvisia s originalitou výrobkov. Chanel by mal zažalovať aj iné značky.

luciador
1. aug 2025

A nemáš v okolí niekoho kto robí s Avonom?

anonym_c81db6
1. aug 2025
@luciador

Raz som si objednala voňavku z Avonu cez Notino, nikdy viac. S originál voňavkou od Avonu to nemalo nič spoločné, fake ako vyšitý ☹

@luciador kto by uz len fejkoval lacny Avon😂 to je taka volovina ako voda v prutennom kosi. Predpokladam, ze to za dumpingovu cenu predava stare zasoby Avon Notinu a ktovieako ako boli skladovane. Avon sam o sebe ma divne pachy, u nas v praci casto koncia ako osviezovace vzduchu, od tych predavaciek Avon priamo kupovane

kelia
autor
1. aug 2025
@luciador

@luciador Ja to isté. Páči sa mi parfum Lanvin Darpége a som si ho skúsila objednať cez Pilulku. Ten inter. obchod má veľa dobrých recenzií a aj tak. Parfum bolo cítiť aj dvadsať minút a páchol po alkohole. Tento istý parfum som si kúpila v kamennej predajni Fann a bol to tiež falzifikát,ako vyšitý. To bolo až 100 ml. Pritom, keď mi predavačka strekla 50 ml toho istého parfumu,tak to bol originál,ako som si ho pamätala z inej stránky. Keď som si vybrala iný parfum v kamennej predajni v Marionnaude,bolo všetko v poriadku. To je veľmi zaujímavé.

domiklik
1. aug 2025
@luciador

@luciador skôr starý, zle skladovaní ako fake

kelia
autor
1. aug 2025
@anonym_c81db6

@luciador kto by uz len fejkoval lacny Avon😂 to je taka volovina ako voda v prutennom kosi. Predpokladam, ze to za dumpingovu cenu predava stare zasoby Avon Notinu a ktovieako ako boli skladovane. Avon sam o sebe ma divne pachy, u nas v praci casto koncia ako osviezovace vzduchu, od tych predavaciek Avon priamo kupovane

@anonym_c81db6 Avon má pekné parfumy. Ja som si obľúbila aj od Oriflame. Krajšie voňajú,ako parfumy drahých značiek. Napr. Giordani Gold Original z Oriflame je krásny parfum 👌🏻

22abigail22
1. aug 2025

@kelia
Za mňa jediná istota je objednať si produkt priamo z katalógu Avon. Nemusíte cez Avon lady keďže sa tam vie registrovať každý. 🤷‍♀️
Čudujem sa, že sa robia fejky už aj tak lacného tovaru (pokiaľ viem, voňavky z Avonu stoja okolo 15€-20€). Nemohlo sa skôr stáť, že bol iba zle skladové alebo starý výrobok. 🤔

kelia
autor
1. aug 2025
@luciador

A nemáš v okolí niekoho kto robí s Avonom?

@luciador Nie. V práci som mala kolegyňu a ona mi nosila aspoň Oriflame. No už u nás nerobí. Ja som bola spokojná s Vivantisom,keď som si občas objednala parfum,ale minule som čítala komentáre na Heuréke o tom obchode a bolo tam viac negatívnych recenzií. Takže to nemôže byť seriózny obchod.

kelia
autor
1. aug 2025
@22abigail22

@kelia
Za mňa jediná istota je objednať si produkt priamo z katalógu Avon. Nemusíte cez Avon lady keďže sa tam vie registrovať každý. 🤷‍♀️
Čudujem sa, že sa robia fejky už aj tak lacného tovaru (pokiaľ viem, voňavky z Avonu stoja okolo 15€-20€). Nemohlo sa skôr stáť, že bol iba zle skladové alebo starý výrobok. 🤔

@22abigail22 To keby som vedela. Osobne si myslím,že sú skôr zlé skladované,ale dnes sa snažia ryžovať na všetkom.

kelia
autor
1. aug 2025

Zatiaľ radšej kupujem "parfumy" z Kauflandu 🙂Niektoré sú alternatívy drahých parfumov.

guudy
1. aug 2025

@kelia nie teda parfemy, ale sprchace (znacku, ktoru nikto iny nepredava na Slovensku) a obcas swarovskeho na vivantis kupujem pravidelne a su to originaly, ziadny problem.

kelia
autor
1. aug 2025
@guudy

@kelia nie teda parfemy, ale sprchace (znacku, ktoru nikto iny nepredava na Slovensku) a obcas swarovskeho na vivantis kupujem pravidelne a su to originaly, ziadny problem.

@guudy Snáď sa dá na Vivantis spoľahnúť. Ja som si tam nikdy neobjednala kozmetiku. Majú ju veľmi drahú. Sprcháč 200 ml za 25 € je pre mňa veľa.

strawberry0797
1. aug 2025

@kelia cez Allegro kupujem. Zatial nebol problem.

kelia
autor
1. aug 2025
@strawberry0797

@kelia cez Allegro kupujem. Zatial nebol problem.

@strawberry0797 Zo zahraničia ste objednali a parfum je v poriadku. Dosť ma to prekvapilo 🙂 Naši obchodníci sú klamári.

strawberry0797
1. aug 2025

Allegro je povodne polsky portal, vacsina predajcov su Poliaci a ti podliehaju EU regulaciam. Nie je to ako objednavanie z Ciny. To ale neznamena, ze sa tam nemozu objavit fejky alebo nekvalitne veci. Ja som ale zatial nemala problem.

guudy
1. aug 2025
@strawberry0797

Allegro je povodne polsky portal, vacsina predajcov su Poliaci a ti podliehaju EU regulaciam. Nie je to ako objednavanie z Ciny. To ale neznamena, ze sa tam nemozu objavit fejky alebo nekvalitne veci. Ja som ale zatial nemala problem.

@strawberry0797 mne sa stalo pri nakupe na allegre, ze sladkosti dosli s konciacim datumom spotreby v rovnaky mesiac. Pri cokoladach to je uz citit na kvalite :(
Ale tak to je vecou jednotlivych predajcov…

kelia
autor
1. aug 2025
@strawberry0797

@strawberry0797 Som si myslela,že Allegro je čínske. Sesternica mi hovorila,že nikdy by nič neobjednala cez Aliexpress alebo Shein,lebo je to z Číny,kvôli nelegálnej detskej práci. Vraj tie chúdence pracujú aj šestnásť hodín denne. Videla som asi pred desiatimi rokmi dokument o fabrike,kde sa šili rifle a tiež to bolo v Číne. Zamestnanci boli síce iba dospelí,ale tiež tak dlho pracovali a mali hrozné pracovné podmienky.

liusa82
1. aug 2025

nuž jedine sa sama registrovať cez riadne avon stránky.Ja som tiež tak ale moc neobjednávam som aj v oriflame aj v avone.Nemusíte pravidelne objednávať ja som teraz nič nekúpila už hádam aj trištvrte roka lebo iba prebalovali výrobky za nové obaly inak som všetko poznala.Ale ako vidím, nejaké nové výrobky sa už naskladnili teda novinky čo som ešte neskúšala.Tak nejaký balik objednám a čo to si pokúpim.Ak si tam registrovaná tak máš možnosť aj o kampaň skôr vyskúšať výrobky ktoré nie sú ešte bežne v katalogu

kelia
autor
1. aug 2025
@liusa82

nuž jedine sa sama registrovať cez riadne avon stránky.Ja som tiež tak ale moc neobjednávam som aj v oriflame aj v avone.Nemusíte pravidelne objednávať ja som teraz nič nekúpila už hádam aj trištvrte roka lebo iba prebalovali výrobky za nové obaly inak som všetko poznala.Ale ako vidím, nejaké nové výrobky sa už naskladnili teda novinky čo som ešte neskúšala.Tak nejaký balik objednám a čo to si pokúpim.Ak si tam registrovaná tak máš možnosť aj o kampaň skôr vyskúšať výrobky ktoré nie sú ešte bežne v katalogu

@liusa82 Neviem sa rozhodnúť,či si mám ešte niekedy objednať parfum z internetu. Veľmi ma nahnevalo,keď som zistila,že sú to falzifikáty. To u mňa nehrozí,že by som znova objednala. Najviac ma dožralo,to s tou kamennou predajňou 😐

liusa82
1. aug 2025

@kelia no ja tiež z notina neobjednávam vône.Bojím sa.Vela sťažností je na ne.Tam objednávam jedine také že sprcháče alebo potom vosky do aromalampy určitých značiek alebo mydlá na ruky.Mávajú tam fajn akcie na ne.S tým nemám zlú skúsenosť tam fake zatial neprišiel.Ale drahý parfum to nie

guudy
1. aug 2025
@kelia

@liusa82 Neviem sa rozhodnúť,či si mám ešte niekedy objednať parfum z internetu. Veľmi ma nahnevalo,keď som zistila,že sú to falzifikáty. To u mňa nehrozí,že by som znova objednala. Najviac ma dožralo,to s tou kamennou predajňou 😐

@kelia ved si objednaj priamo od avonu, nic ti v tom nebrani.

kelia
autor
1. aug 2025
@guudy

@kelia ved si objednaj priamo od avonu, nic ti v tom nebrani.

@guudy Asi si objednám z Avonu. Čítala som komentáre ku parfumom. Väčšinou boli pozitívne ohlasy.

anonym_72fef6
1. aug 2025

@kelia objednávam Avon vône z Notina a voňajú tak isto, ako tie, ktoré objednám v Avone, len sú lacnejšie. A prepáč, ale porovnávať napodobeninu Chanelu a 30 eurovej voňavky z Avonu je až smiešne 🤦‍♀️

kelia
autor
1. aug 2025
@anonym_72fef6

@kelia objednávam Avon vône z Notina a voňajú tak isto, ako tie, ktoré objednám v Avone, len sú lacnejšie. A prepáč, ale porovnávať napodobeninu Chanelu a 30 eurovej voňavky z Avonu je až smiešne 🤦‍♀️

@anonym_72fef6 Chanel by som nechcela. Neviem,ako iné parfumy od tejto značky,ale v parfumérií som skúsila ovoňať číslo 5 a s prepáčením,to je smrad a nie vôňa. Mám rada silnejšie vône,ale...

mirage
1. aug 2025
@kelia

@anonym_72fef6 Chanel by som nechcela. Neviem,ako iné parfumy od tejto značky,ale v parfumérií som skúsila ovoňať číslo 5 a s prepáčením,to je smrad a nie vôňa. Mám rada silnejšie vône,ale...

@kelia ved presne ako pises, nevies, ako vonaju parfemy Chanel.

Strana
z2