Kde nájsť šampón na zničené a suché vlasy?
Na znicene a suche vlasy od farbenia. Na cene nezalezi. Dakujem
Sampon je na vlasoch par sekund. Co teda ocakavas? Potrebujes kuru.
Kúpila by som si nejakú vlasovúasku.
Šampón sa nekupuje podľa toho aké máš vlasy ale akú máš pokožku hlavy.
Podľa stavu vlasov kupuješ masku a kondicionér.
Ide o farbené alebo odfarbovane vlasy (blond)?
Pozeraj po týchto značkách sú super kvalitné a naozaj spravia čo majú:
Malibu C
Zenz organic
Olaplex
K18
Ak mi viac napíšeš o svojich vlasoch môžem pomôcť vybrať aj konkrétny produkt 🙂
@nika_val mam odfarbovane vlasy blond. Naposledy som to asi trochu prehnala, totalne znicene nesli ani rozcesat, plus hrozne zacali padat. Zacala som uzivat Vlasove hnojivo na zastavenie padania. Este potrebujem vlasy osetrit, strihat nechcem su velmi dlhe pestovane roky 🫣 dakujem za radu 🫶
@natalia2007 uuuu...tak to nebude len zničené to budú spálené podľa toho čo popisuješ a to padanie je lámanie vlasov
No odporúčam jedine Olaplex ten jediný dokáže obnoviť disfulfidové väzby vo vlase (to sú tie čo sa narúšajú pri odfarbovaní)
Určite choď do Olaplex N0 a N3
N3 je starostlivosť ale používa sa ako maska a N0 to je taký Booster pre tu N3 ktorý sa používa pri extrémne zničených vlasoch
Čo sa týka šampónu a kondicionéru odporucam proteínové rady (pretože odfarbovaním berieš vlasom proteín)
Značky MalibuC má proteinovú radu, Autetic Beauty Concept tiež
Určite treba zaradiť aj hydratačnu bezoplachovú starostlivosť a následne aj olej (ten ti pomôže dlhšie udržať vo vlase tu hydrataciu keďže odfarbovaný vlas je vysoko porézny tz. že rýchlo z neho ubúda hydratácia)
A bez tepelnej ochrany na vlasy sa na fén a neboj žehličku a kulmu ani nepozeraj 😄😄
Viem trošku viacej ale bohužiaľ odfarbovane vlasy to potrebujú. Potrebujú mať poriadne premyslenú a prepracovanú kvalitnú starostlivosť aby boli pekne 🙂
Kľudne mi môžeš napísať aj osobnú správu a poradím
@nika_val jee ty si strasne zlata, vidno ze si profik. Dakujem moc! 🩷 idem popozerat
@natalia2007 kľudne píš ak budeš mať otázky 🙂 ďakujem 😊

Kerastase