Ja som si take objednala cez internet z temu za par centov, ale ak to chces kupit v kamennej predajni, tak tedi, yoyoso a este niekde urcite som to videla 🙂
@karolin99 🤣🤣🙈 no neviem ako vám ale ked si ja umývam tvar tak mi voda po rukách nesteká 🤷♀️🤣🤣
Neviem ako ty ale ja mám doma uteráky a keď si namočím ruky utriem. To už je jedno či len dlane alebo aj pár kvapiek vyššie.
@thoughtfulweirdo presne, steka po rukach az na zem. hrozne to lezie na nervy, ale uhlikova stopa z ciny kvoli tomuto, hm, mozno by som nasla v dm, tedi, pepco alebo takom dacom
@tana85 Je to otrava, ale osobne to nijako neriešim, dlhé rukávy nenosím, takže oblečenie nezamocim a okolie proste vždy utieram 😄
Neriešim ci niekomu steká voda po rukách a niekomu nie , mne tiež to napr vadí ...tiež som to pozerala majú to aj na shein. 🙂
a čo tak trošku tvorivosti, dámy a ušiť si to (keď už teda treba...)? Netrvá to ani pol hodiny, v ruke, zbytočné kvôli tomu vyťahovať stroj... rozstrihať napr. starý uterák, tričko alebo mikinu, navliecť širšiu gumu a je to
@stellarstar kokos. Pýtali ste sa naco to je tak som odpovedala. Ci vam steká alebo nie je každému ukradnuté.

Ja som to nevidela, ale napadlo ma, že by asi stačili aj obyčajné potitka alebo širšie gumičky ak by si to nenasla 🙂