Kde v drogérii nájsť náramky na umývanie tváre?
Nevideli ste v nejakej drogerke prosim?

A načo je to dobré?
@stellarstar aby voda nestekala po rukách
Ja som si take objednala cez internet z temu za par centov, ale ak to chces kupit v kamennej predajni, tak tedi, yoyoso a este niekde urcite som to videla 🙂
😂😂😂 a potom nás má spasiť zákaz slamiek 🙄
@karolin99 🤣🤣🙈 no neviem ako vám ale ked si ja umývam tvar tak mi voda po rukách nesteká 🤷♀️🤣🤣
Funguje na to aj uterak.
Ja to mam zo shein asi za 50 centov aj s čelenkou za euro
Prišlo to za týždeň
Neviem ako ty ale ja mám doma uteráky a keď si namočím ruky utriem. To už je jedno či len dlane alebo aj pár kvapiek vyššie.
@stellarstar Mne hej, vždy urobím mláku na zemi 🤔
@thoughtfulweirdo aj ja keď si ráno umývam tvar voda všade
@thoughtfulweirdo presne, steka po rukach az na zem. hrozne to lezie na nervy, ale uhlikova stopa z ciny kvoli tomuto, hm, mozno by som nasla v dm, tedi, pepco alebo takom dacom
@tana85 Je to otrava, ale osobne to nijako neriešim, dlhé rukávy nenosím, takže oblečenie nezamocim a okolie proste vždy utieram 😄
Neriešim ci niekomu steká voda po rukách a niekomu nie , mne tiež to napr vadí ...tiež som to pozerala majú to aj na shein. 🙂
To je ako obviazat servitkou hrdlo vinovej flase 😅
a čo tak trošku tvorivosti, dámy a ušiť si to (keď už teda treba...)? Netrvá to ani pol hodiny, v ruke, zbytočné kvôli tomu vyťahovať stroj... rozstrihať napr. starý uterák, tričko alebo mikinu, navliecť širšiu gumu a je to
Mám potitka zo športoveho obchodu
@stellarstar kokos. Pýtali ste sa naco to je tak som odpovedala. Ci vam steká alebo nie je každému ukradnuté.
@karolin99 kokos 😯🙄

Ja som to nevidela, ale napadlo ma, že by asi stačili aj obyčajné potitka alebo širšie gumičky ak by si to nenasla 🙂