Kedy je najlepší čas na samoopaľovací krém?
Ahojte, našla som krém ktorý mi vyhovuje ale neviem kedy je vhodný čas si ho natierať.
Zatiaľ som si natierala vždy po kúpeli a cez noc pôsobil.
Toto nie je dobrý nápad lebo v závislosti od toho na ktoréj strane spím, neabsorbuje krém pokožka ale posteľ a potom mám fľaky Npr na vonkajšéj strane lýtok a stehien.
Na hrudi nepôsobí lebo ho absorbuje pyžamo 😁
Kedy ste si naterali krém?
Koľko časovo musí pôsobiť aby sa videl výsledok, Npr 3 hoďky a potom opláchnuť?
Ďakujem 😅
@katarinaba ahoj, prosím Ťa akú penu? Tu z Dmky?
@katarinaba ďakujem za link 😀 a si s ňou spokojná? Nerobí fľaky? Ja som mala minulý rok tu DMkovu, bola super, len už išla do koša, zmenila po roku konzistenciu...tak by som bola rada, ak by som našla náhradu rovnako dobrú 😊
@verka1818 toto je v podstate moj prvy samoopalovaci produkt. Ale som spokojna, nemam flaky (treba poriadne rozotriet) a vraj mam pekne opalene nohy 🙂
@katarinaba ďakujem, ani môj nerobí fľaky len keď si ľahnem hneď po natretí tak je samozrejme že sa to "zošúcha" 😁
Na tomto ani nepíše koľko treba relaxovať, tak skúsim hodinku dve neísť do postele 😊

Ja mam opalovaciu penu a podla navodu sa ma natriet a hodinu az dve relaxovat. Ja si vzdy natriem nohy vecer, po oskrabani pealingom a pozeram TV minimalne tu hodinku. Nikde nemam flaky - ani po nohach ani na postelnej bielizny ci obleceni.
Ja uz penu neoplachujem, vysledok vidim rano.