Koľko mesačne platíte za nechty v Bratislave?
Ahojte, presťahovala som sa z východu do Bratislavy kvôli škole čo začínam o mesiac plus tu mám už brigádu. Doma mala veľmi dobrá kamoška salón, a nechty, iba géllak, mi robila vždy za pozvanie na kávu plus nemá auto tak keď potrebovala odviezla som ju kľudne na nákup, proste hocikam potrebovala. (To iba posledný rok odkedy mám 18, teraz mám 19). Cena pre “cudzích” bola myslím do max 15 eur. No a teraz v BA som hľadala teda nejakú nechtárku, a skoro ma vykotilo. Gél lak na moje nechty za 40 eur? Neviem či som blbá a neviem lepšie hľadať, prosím naozaj platíte tak veľa? :(
Píšem uplne svoj osobný názor a je uplne v poriadku, ak si ostatní myslia niečo iné:
umelé nechty sú in, sú bezne, ale sú prejavom nevkusu. Ďalšia generácia sa bude z nositeliek smiať rovnako ako sa my smejeme z trvalej.
priamo v ba su ceny asi taketo. u cinanov to zrejme bude trochu menej. ja som v dedine kusok od ba, jedna nechtarka tu robi za 25, druha za 35.
Ja som naposledny bola na nivach v nailbar a bola som spokojna za kratke acrylove nechty som platila 25€ čo je bežná cena tak počítaj od 25 do 35€ ak su to vietnamci, ak chces slovensky salon tak dobry je beautymo ale tam si priplatíš za gelove 55€
@veklipo a ešte keď si predstavím tie domáce práce v kuchyni s polmetrovými nechtami...brrr.až ma striasa...
Platím okolo 30€ keďže už mám ako stala zákaznícka zľavu. Bežne stoja tuším 37€
@veklipo
@micusa2222 autorka sa pýta na gellak. To nie sú umelé nechty. To je lak na vlastných nechtoch. Akurát je to lak, ktorý schne v LED lampe a vďaka tomu ten lak vydrží 2-4 týždne.
Gél lak zvládneš hravo aj sama prvotná investícia je do 100€
Odporúčam ti naučiť sa to sama ;)
Gel laky si robím sama , aj modelovane predlzovane nechty, uz par rokov. Už by som za gellak nikomu neplatila, to nie som nijako extra manuálne zdatna , ale v pohode si ho spravíš sama
ano 40e za gellak v ba je uplne bezna cena
Naučíš sa sama aj ja si ich robím
A, keď nie, tak k Číňanom do nakupaku 25?eur asi?
Alebo nad Tescom na Dolných Honoch chodili tam kolegyne a veľmi pekne nechty
Nuž, tak to je - na západnom Slovensku sú jednoducho drahšie služby celkovo a nejedná sa len o nechty..
@veklipo treba si pozriet kvalitnu pracu a nie umele nechty za 5 eur z aliexpresu. Gelove nechty vedia byt krasne, elegantne, tenucke a kludne aj kratke.
Choď na nivy je tam viac salónov gellak za 18€ gelove platim 23€ spýtaj sa pred tym ako ťa vezmú že koľko budeš platiť 🙂
@veklipo
@micusa2222
Gél lak neznamená pazuriska. Nechty sú krásne a trvácne upravené na 2-3 tyzdne. Ja mám krátke nechty
ja som síce z Košíc , mám gél lak a platím cca 30-32€ podľa náročnosti
0 eur 😂😂😂 načo... Zbytočne vyhodené peniaze
@micusa2222 vobec nemusi mat polmetrove nechty. Ja mam naozaj kusok nad bruskami a mam gellak. Moje su stitnou zlaxou tak oslabene, ze sa mi stiepili a nevedeli sa dostat nad brusko. Vsetky vkuse olamane a makke. Gellak ich spevni a ruky mam upravene.

keď nie si úplne ľavá vieš si to urobiť aj sama - za 2-3 hodinky to máš urobené ... počiatočné náklady cca 60-70€ ...