Koľko platíte u kaderníčky za strihanie?
Kolko platite u kadernicky za strihanie?
Umytie+strihanie+fúkanie/resp.žehlenie 50 €, BA
ja mám kučeravé vlasy, teda nemám len strihanie, ale aj starostlivosť ( proteinová alebo hydratačná maska) a styling - za 70-80€, podľa kaderníctva…
70€ za umytie, strih, vyfukanie
Umytie, strih, fúkanie 18 eur. Stredné Slovensko
No ja som bola len na umyvani vlasov a vyfukani a platila som 20e bez strihania. Ked idem na farbenie,strih-vacsinou len konceky a fukanie platievam 50e. Stredne SR
Umytie + podstrihnutie končekov + fúkanie = 30€
Farbenie,strih,fúkanie 35eur,východ.
@silvia7762 Umytie, strihanie, fukanie, zehlenie - 24€. Zapadne Slovensko.
Ja si dávam iba končeky podstrihnúť, robím to pri farbení vlasov, u predošlej som platila okolo 17 eur čo mi prišlo moc, nakoľko mi nestrihala nový účes, len odstrihla končeky, čo je robota tak na 2 minúty. Začiatkom februára sa chystám k tej čo chodím teraz, tak som zvedavá.
40
Umytie, podstrihnutie dlhých vlasov (zarovno), fénovanie - 35 €, OC Novum, Prešov
@silvia7762 ja som si vcra umyla a podsyriholi chlap 10 cm mam dlhe rovne vlasy..20 eura za obycajne postrihnutie nedam. Ked pojdem m melir postrihne mi este kusok kadernicka
Stredne Slovensko - umytie, ostrihanie a vysušenie cca 12-15 eur. Nedávam si žiadne zbytočnosti na vlasy, aj tak mi to spadne 😀, a posledne som trafila dážď po ceste domov a nemala som dáždnik 😆, tak by som platila za nič 😃
Ale po známosti cena a to išla hore s cenami v lete... Teraz neviem
Farbenie, umytie, strihanie, fukani 23 EUR, s tringelt om 25.
@silvia7762 20 eur, ak ešte pridám farbenie tak 25 eur.
@silvia7762 farba +jemny melir, umytie, strih, fukanie, zehlenie, kadernicka na dedine TN kraj
45e
@silvia7762 ja 22,00 €. Umytie, ostrihanie, vysusenie s konečnou úpravou. Východ 👍
Farbenie strih fúkanie žehlenie 40 eur východ
@silvia7762 Umytie+strihanie+fúkanie=18,- €. BA. Naposledy 30.12. Teraz od januára neviem koľko budem platiť. Keď išlo všetko hore.
@silvia7762 umytie + strihanie + uprava/fukanie 55€ minuly rok (BA), tento rok neviem, kolko to bude...
u jednej cca 30 €, u druhej 70 €.
@silvia7762 ostrihanie, žehlenie, alebo fukanie 3
25 eur pri Ba
@silvia7762 25 eur🙂preklep
Ja platim za umytie,strihanie a susenie 8...9 eciek..mam polodlhe vlasy 😊
@silvia7762 50 euro, farbenie,strihanie fúkanie...krátke vlasy
@silvia7762 Umytie, strih, farbenie, styling: 110€. Skoro mi oči vypadli. I care salon Kosice.

umytie vlasov + strih (u mna len zarovno) + vyfukanie 20€ (vychod slovenska)