icon

Koľko stojí trvalá depilácia bikín?

mariamisko
1. jún 2025

Približne koľko eur vás vysta trvala depilácia bikin ? Ďakujem

mariamisko
autor
1. jún 2025

@mariamisko a ak by vedel niekto v kosiciach odporucit

jaska25
2. jún 2025

ahoj ja som síce chodila na to do Bellezy v Trnave a bolo to asi tak pred 5 rokmi, ale platila som 100 Eur za sedenie. Potom som si kúpila domáci Philips lumea a s tým super aj na nohy.

vkatush
2. jún 2025

Trvalú depiláciu nepoznám, depi mi vydržala tak mesiac. Chodila som do Vánku v Auparku. Ale neznášala som to, že najprv som ich musela mať dlhšie, aby sa uchytili. Týždeň chodiť "chlpatá" nie je pre mňa 😂

Sestra bola na laser v Envy na podpazušie a tuším aj intímne, vravela, že už po prvom sedení videla rozdiel, že rástli menej a pomalšie.
Neviem, koľko rounds bola. Ja plánujem po pôrode, keď už nebudú hormonálne zmeny (a keď našetrím 😅, lebo je to pálka, hlavne keď ti ich treba zopakovať viackrát, ale máš už potom pokoj).
https://www.envyclinic.sk/sk/cennik/envy-klinik...

jaska25
2. jún 2025
@vkatush

Trvalú depiláciu nepoznám, depi mi vydržala tak mesiac. Chodila som do Vánku v Auparku. Ale neznášala som to, že najprv som ich musela mať dlhšie, aby sa uchytili. Týždeň chodiť "chlpatá" nie je pre mňa 😂

Sestra bola na laser v Envy na podpazušie a tuším aj intímne, vravela, že už po prvom sedení videla rozdiel, že rástli menej a pomalšie.
Neviem, koľko rounds bola. Ja plánujem po pôrode, keď už nebudú hormonálne zmeny (a keď našetrím 😅, lebo je to pálka, hlavne keď ti ich treba zopakovať viackrát, ale máš už potom pokoj).
https://www.envyclinic.sk/sk/cennik/envy-klinik...

@vkatush Philips lumea je epilácia... trvalá.... 6-8 krat a mala som s nohami a bikinami 2 roky pokoj

vkatush
2. jún 2025
@jaska25

@vkatush Philips lumea je epilácia... trvalá.... 6-8 krat a mala som s nohami a bikinami 2 roky pokoj

@jaska25 áno, poznám, len vravím, že (aspoň ja tak viem) depilácia je "trhanie", krátkodobé a epilácia je zväčša laserom, dlhodobé.
To bolo na margo otázky autorky "trvalá depilácia".
Aby keď bude hľadať, aby vedela správne, lebo ju pošlú na trhanie, ktoré rozhodne nebude trvalé.