Koľkokrát je potrebné obnoviť tetovanie obočia?
Pýtam sa lebo si chcem dať po 2 rokoch opäť, keďže farba už nie je taká výrazná. Ale zamýšľam sa, že koľkokrát to vlastne ešte budem musieť absolvovať a ako to po rokoch a niekoľkých tetovaniach bude vyzerať. Svoje obočie nemám takmer žiadne a dokreslovat si ho každé ráno sa mi fakt nechce.
4x zatial
4x zatial
@anonym_b905e9
@ivik4 lebo sa chcem vyhnúť tomuto, ten modro sivý nádych je otrasný a následne jazvy... Minule o tom rozprávala exmoderatorka Kormuthova a dala si ho kvôli tomu transplantovat. No ale to už je iný level 😄
A práve toto ma na to odradzuje, tetovať obočie 😟. Po čase to bude vypadať úplne ináč, panebože a na modro... šľak by ma trafil... 😶.
@anonym_autor to už stále,vždy mi vplyvom slnka vybledne a mám mastnú pleť.
Takže už asi stále budem chodiť.
Podobne ako ty, nemám skoro žiadne vlastné obočie
@anonym_autor to už stále,vždy mi vplyvom slnka vybledne a mám mastnú pleť.
Takže už asi stále budem chodiť.
Podobne ako ty, nemám skoro žiadne vlastné obočie
@pe_mi no len keď budeš chodiť stále, tá koža bude po rokoch zjazvena. Bude to vyzerať zle. Z toho mam obavy. A nemám ešte ani 40 rokov, do dôchodku ďaleko. Snáď 😄
@pe_mi no len keď budeš chodiť stále, tá koža bude po rokoch zjazvena. Bude to vyzerať zle. Z toho mam obavy. A nemám ešte ani 40 rokov, do dôchodku ďaleko. Snáď 😄
@anonym_autor nečítala si dnešné témy,že dôchodku sa nedožiješ 😉😄
Ani ja nemám 40, tak verím,že niečo dovtedy vymyslia
Hlavne nezmizikove 🥴 lebo keď sa potím, za pol hodinu som na kúpalisku bez obočia 😅

@anonym_autor už asi šiesty krát (tiež chodím po 1,5-2 rokoch) zatiaľ bez jaziev, ale tiež by ma to zaujimalo, či je to nejak obmedzené alebo čo