Koľkokrát potrebujem navštíviť solárium pre dosiahnutie výsledku?
Ahoj, začala som teraz pred letom chodiť do solarka, som dosť biela...ano viem že to je škodlive je to len teraz pred letom par x nech ma teocha chyti....koľko x a ako často isť aby som docielila vysledok? bola som už 3x no stale takmer nič nevidno najprv na 8 min potom 12 potom 3 dni pauza dnes 15...ako to mate vy? mozem ist zajtra znova na 17?
Presne ako pise @biglovemom. Ja by som tam mohla chodit kazdy den a jedine by som cervena ostala ak nie rovnako biela 😁. Ja mam velmi bledu plet, opalena som nikdy nebola...
Ahoj, skôr by som sa možno zamerala na kvalitu solária.. ja nemám úplne bielu pokožku síce ale pred tehotenstvom som chodila do solarka 3x do týždňa na 7 minút a mala som opálenie ako v lete 🙂 na 17 min som nikdy nebola 😀
Ale skôr je to podľa mna o pravidelnosti a mne napríklad veľmi pomáhali aj tie krémy zo solarka 🙂
Chodím každý druhý deň. Bola som biela (dva roky leta som nebola na slnku) chodím každý druhý deň. Zo začiatku som chodila 5m potom pridávala už som na 12... treba pravidelnosť a chodiť somkvalitneho. Chodím asi dva mesiace. Plánujem dávať max 15m 🙂

Podla typu pokozky ja za svojho mladi som chodila kazdy druhy den na 20min