Kórejská kozmetika: Vaše odporúčania a skúsenosti
Ahojte prosím s akými produktmi ste spokojne čo vám pomohlo dajte inšpiráciu akurát testujeme pár produktov a chcem vedieť aj iné skúsenosti 🙂 ďakujem
Beauty of joseon - mne od nich sadlo skoro všetko, zo stránky cosibella mám otestovaný každý jeden produkt. A 90% z nich používam denne.
Ďalší čo u mňa vyhráva je Dr. Althea - 345 Relief Cream.
Cosrx- tam používam hlavne Advanced Snail 96 Mucin Power Essence ,Advanced Snail 92 All in One Cream, občas Good morning gél clenser, AHA/BHA Clarifying Treatment Toner a hojivé nálepky na pupáčiky.
Následne nejaké tie nočné masky Medicube - Collagen Night Wrapping Peel Off Mask , alebo od Biodance
Teraz nové testujem VT Cosmetics - Reedle Shot.
@maminkadeticiek
@ssimusska
Ďakujem vám za veľký výber produktov a skúsenosť určite idem pozrieť na stránku a niečo objednam
Prosím žienky a odkiaľ objednávate ? Ja som zatiaľ skúšala len z ksisters
@bibssli beautiholic,natureal,dalora,hodim do googlu kde maju najlepsiu cenu a podla toho.Uz dokonca aj dr Max ma Cosrx
@bibssli ja od dnes skúšam cosrx tak som zvedavá predtým som mala mary kay ale co ja viem 🤔 inak akurat som objavila stránku stylevana.com na fb o nej hovori jedna kocka pozerala . Videla som aj videa na noc u masku od medicube ale ešte sm ju neskúšala na stylecana stoji 19,90e. Inak objednávam tiez z ksisters dnes ked mi prisiel cosrx tak ma doslova zasypali vzorkami 😁

COSRX
Nočná vyživujúca maska na tvár Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask-toto je bomba na suchsiu plet.Ja pouzivam rano,vecer ako krem aj ako masku a za mna je to produkt od ktoreho uz zrejme neodidem,nonstop by som sa s nim kremovala.Moja topka.
Premium Hyaluronic Acid Emulsion - prémiová hydratačná emulzia, 170ml -pomer cena,kvalita bezkonkurencne
Melano CC Brightening Lotion - liečivé tonikum proti pigmentovým škvrnám, 170ml-cena,kvalita,vyborne
Premium Whitening Emulsion - prémiová rozjasňujúca emulzia, 140ml-pravidelne po kazdom lete nasadim,kto vieno bieleni viac ako korejky?
Rohto Mentholatum - Rohto Melano CC Concentration Measures Essence - 20ml
Kao Bioré UV Aqua Rich Watery Essence SPF50+ PA++++ 70g- lahulinke spf