Kórejská pleťová maska: Objednať z domu alebo Temu?
Ahojte teraz vo veľkom fičí táto maska (foto v komentári). Stojí najlacnejsmia cca 5€. Na Tému som našla to isté len bez tej značky biodance omnoho lacnejšiu. Myslíte že je to to isté? Objednali by ste radšej na SVK alebo z temu? Poprípade máte niektorá skúsenosť?

Určite by som z temu nekupovala nič čo si mám priložiť na tvár 🙈
Nikdy by som si z tému nekúpila ani to oblečenie plne škodlivých látok, nie to ešte kozmetiku. Ale pokiaľ kvôli 5 eurám chceš riskovať kožné a zdravotne problémy, tak budis. Nezabudaj, že po 20 minútach sa všetky látky dostávajú cez našu pokožku do organizmu.
Moja znama objednava kozmetiku vylucne z Ciny za par supov. Neviem, ja som voci tomu skepticka. Ale ona si to vychvaluje, ze nevidi ziaden rozdiel medzi tymi, ktore si objedna odtial a tymi, ktore kupi tu 🤷♀️
Autorka, zartujes…. dufam😳
bála by som sa.Neobjednávaj radšej.To ti za problémy nestojí.Pokial nemáš nejako extra hrošiu kožu😀 ale aj tak
@diewcatqoo skvelé, mohla by z Číny objednávať aj lieky, načo kupovať drahé v lekárni keď tam má rovnaké za zlomok ceny, a majú rovnakú farbu aj chuť
@maranco mozes jej to napisat, dam ti kontakt? 🙂
@maranco neprehánate trochu?
Keď nemáš 5e na masku tak si kúp v dmke za 90 centov a vyriešené.
@procrastique nemusíte byť premúdrená. Na masku z dmky sa nikto nepýta. Ak nemáte čo k téme tak vám prajem pekný večer
Z Temu naozaj, naozaj, naozaj nie - mnoho studii o toxickych látkach. A nie, nebude to to iste, sama si napisala, ze to nema ten napis atd. Ak sa nieco zda pridobre, tak to tak ja bude. Masku inak registrujem, kupujem si kopec korejskej kozmetiky, z Temu by som si neobjednala nikdy. Objednavam priamo z Korey
Dobrý deň, aj ste si nakoniec masku objednala?
@anonym_autor tiež rozmýšľam nedávno sme kupovali zo stránky ksis.... kórejskú maska na tvár, ktorá teraz frčí na imstagrame a je fakt super. Len svagrova ju našla za 3 eura na čínskej stránke. Rozmýšľam, či to nebude to isté, či nie sú ksis. len priekupníci a sami to neobjednavaju z tej Číny za 3 a potom predávajú za 21€..Už sa mi stalo že som si objednala z BO....MI napríklad samolepiace obrazy za 20 eur a svokra tie isté našla na čínskej stránke za 2 eura. Takže človek fakt nevie v dnešnej dobe, čo si nekúpi čínsky produkt iba predražený alebo naozaj originál....
Z Temu naozaj, naozaj, naozaj nie - mnoho studii o toxickych látkach. A nie, nebude to to iste, sama si napisala, ze to nema ten napis atd. Ak sa nieco zda pridobre, tak to tak ja bude. Masku inak registrujem, kupujem si kopec korejskej kozmetiky, z Temu by som si neobjednala nikdy. Objednavam priamo z Korey
@missviolet môžte mi poradiť stránku z akej objednávate tu kórejskú kozmetiku? Ďakujem..
@missviolet túto masku sme teraz kupovali cez slovenský eshop ksis.... Ale radšej by som priamo z tej Kórei 🙂
@missviolet môžte mi poradiť stránku z akej objednávate tu kórejskú kozmetiku? Ďakujem..
@lesiiaoldi objednavam zo stylevana, vyjde o dost lacnejsie ako SK eshopy, hlavne, ked su akcie. Nikdy nebol problem. Dalsia spolahliva stranka je yesstyle, ale zda sa mi drahsia
@anonym_autor autorka, ta maska z Tému nieje kórejská … je to napodobnenina tej masky. Z tej originálnej nemá nič, to vieš?? Všetko na Tému je napodobnenina. Nieje Čína ako “Čína” … Čiže ak Ti ide o účinok tej masky tak áno, treba v DMku alebo Hebe zato vysoliť tých mastných 5€ …