Kórejské kozmetické tipy pre suchú a citlivú pleť
Čaute, poraďte nejaké perfektne séra alebo iné skrášľovacie prípravky. Pleť mám skôr dehydrovanu,suchsiu,citlivú. Používam tonymoly toner a farmastay sérum, ale už sa mi míňa, tak chcem vyskúšať niečo nové. Po čom ste videli super efekt na pleť?
Simpl therapy, rich seria uplne super je
A nechala som sa zlakat na serum od nivea, tak som zvedava 🙈 Cellular Epigenetics ma akosi podozrivo moc pozitivnych hodnoteni, tak uvidime 🙂
Po čom som videla super efekt na pleť? Po modrej indulone 😅.
Po čom som videla super efekt na pleť? Po modrej indulone 😅.
@marci9 fakt? A aký?
@marci9 fakt? A aký?
@anonym_autor Mám extrémne suchú pleť, často až suché šupinky /napr. nad očami/ a jedine modrá indulona mi ju dokáže premastiť tak, že keď si ňou napr. ráno natriem tvár, tak mi dostatočne mastná vydrží až do večera. Vážne nič lepšie som doteraz nenašla.
@anonym_autor Mám extrémne suchú pleť, často až suché šupinky /napr. nad očami/ a jedine modrá indulona mi ju dokáže premastiť tak, že keď si ňou napr. ráno natriem tvár, tak mi dostatočne mastná vydrží až do večera. Vážne nič lepšie som doteraz nenašla.
@marci9 vyskusam
@anonym_autor Skús bambucké maslo na noc dávať, pleť premastí. Ja som zatiaľ v korejskej kozmetike nenašla krém, ktorý vyslovene premastí kožu, väčšinou majú hydratačné. Od Medipeelu je fajn esencia na tvár s peptidmi, to trošku premasti aj hydratuje.
@anonym_autor Skús bambucké maslo na noc dávať, pleť premastí. Ja som zatiaľ v korejskej kozmetike nenašla krém, ktorý vyslovene premastí kožu, väčšinou majú hydratačné. Od Medipeelu je fajn esencia na tvár s peptidmi, to trošku premasti aj hydratuje.
@mirka2405 diky, pozriem

Aktuálne mám SPF Beauty by Joseon, sérum a krém od Medicube - Tripple collagen a PDRN, tonikum Tripple collagen, sérum Dr Atlhea, sérum Age-R a balzam na čistenie pleti Geek & Gorgeous.