icon

Kórejské kozmetické tipy pre suchú a citlivú pleť

Včera o 12:33

Čaute, poraďte nejaké perfektne séra alebo iné skrášľovacie prípravky. Pleť mám skôr dehydrovanu,suchsiu,citlivú. Používam tonymoly toner a farmastay sérum, ale už sa mi míňa, tak chcem vyskúšať niečo nové. Po čom ste videli super efekt na pleť?

anonym_28b75a
Včera o 12:46

Aktuálne mám SPF Beauty by Joseon, sérum a krém od Medicube - Tripple collagen a PDRN, tonikum Tripple collagen, sérum Dr Atlhea, sérum Age-R a balzam na čistenie pleti Geek & Gorgeous.

anonym_37f993
Včera o 13:17

Simpl therapy, rich seria uplne super je

A nechala som sa zlakat na serum od nivea, tak som zvedava 🙈 Cellular Epigenetics ma akosi podozrivo moc pozitivnych hodnoteni, tak uvidime 🙂

marci9
Včera o 17:37

Po čom som videla super efekt na pleť? Po modrej indulone 😅.

autor
Včera o 17:47
@marci9

Po čom som videla super efekt na pleť? Po modrej indulone 😅.

@marci9 fakt? A aký?

marci9
Včera o 17:59
@anonym_autor

@marci9 fakt? A aký?

@anonym_autor Mám extrémne suchú pleť, často až suché šupinky /napr. nad očami/ a jedine modrá indulona mi ju dokáže premastiť tak, že keď si ňou napr. ráno natriem tvár, tak mi dostatočne mastná vydrží až do večera. Vážne nič lepšie som doteraz nenašla.

autor
Včera o 18:14
@marci9

@anonym_autor Mám extrémne suchú pleť, často až suché šupinky /napr. nad očami/ a jedine modrá indulona mi ju dokáže premastiť tak, že keď si ňou napr. ráno natriem tvár, tak mi dostatočne mastná vydrží až do večera. Vážne nič lepšie som doteraz nenašla.

@marci9 vyskusam

mirka2405
Včera o 18:24

@anonym_autor Skús bambucké maslo na noc dávať, pleť premastí. Ja som zatiaľ v korejskej kozmetike nenašla krém, ktorý vyslovene premastí kožu, väčšinou majú hydratačné. Od Medipeelu je fajn esencia na tvár s peptidmi, to trošku premasti aj hydratuje.

autor
Včera o 19:19
@mirka2405

@anonym_autor Skús bambucké maslo na noc dávať, pleť premastí. Ja som zatiaľ v korejskej kozmetike nenašla krém, ktorý vyslovene premastí kožu, väčšinou majú hydratačné. Od Medipeelu je fajn esencia na tvár s peptidmi, to trošku premasti aj hydratuje.

@mirka2405 diky, pozriem