Kórejské produkty na upokojenie citlivej suchej pleti
Ahojte, aké kórejské produkty používate na citlivú podráždenú dehydrovanu pleť? Ako sa teraz oteplilo, neskutočne na stipe pleť. Čo by mi ju upokojilo? Kľudne nejaký toner,sérum,krém...
Centella je vraj dobra
Pyunkang Yul esenciu a Skin1001 ampoule. Hlavne ta eesncia, hektolitre, zachrana.
@hopatko tento toner myslíš? Ten mám ale asi dám viac vrstiev...teraz ako je teplo a ja sa potim na tvári,tsk sa mi úplne podrazdila pleť...
Ano, tento.
Ja používam na noc payot nutricia baum super. A pleť je už ok, ale používam stále. Ako posledný krok. Fakt doporučujem. A na narušenú pokožku hrubú vrstvu.
Alebo este skus navrstvit na to "mliecne" tonikum, mala som aj korejske, teraz mam The Ordinary milky toner.
Alebo este skus navrstvit na to "mliecne" tonikum, mala som aj korejske, teraz mam The Ordinary milky toner.
@hopatko vieš čo včera som sa riadne naliala tým tonerom py a idem dnes do dm majú tu ampulu centella Madagaskar 1004 aj tam... Ja som ju už niekedy mala... Dnes je to trochu lepšie... Aj keď nie stále top...ale trošku ti asi upokojilo...dakujem
Práveže to skôr uzamkne tú hydratáciu. Ja mám ešte aj Kkul Aloe vera gel, ten je super aj na takéto podráždenia tváre.

Pyunkang Yul esenciu a Skin1001 ampoule. Hlavne ta eesncia, hektolitre, zachrana.