icon

Kórejské produkty na upokojenie citlivej suchej pleti

6. jún 2025

Ahojte, aké kórejské produkty používate na citlivú podráždenú dehydrovanu pleť? Ako sa teraz oteplilo, neskutočne na stipe pleť. Čo by mi ju upokojilo? Kľudne nejaký toner,sérum,krém...

hopatko
6. jún 2025

Pyunkang Yul esenciu a Skin1001 ampoule. Hlavne ta eesncia, hektolitre, zachrana.

o__o
6. jún 2025

Centella je vraj dobra

autor
6. jún 2025
@hopatko

Pyunkang Yul esenciu a Skin1001 ampoule. Hlavne ta eesncia, hektolitre, zachrana.

@hopatko tento toner myslíš? Ten mám ale asi dám viac vrstiev...teraz ako je teplo a ja sa potim na tvári,tsk sa mi úplne podrazdila pleť...

diefrau
6. jún 2025

Za mňa určite Cosrx - Snail Mucin esencia 😄

autor
6. jún 2025
@diefrau

Za mňa určite Cosrx - Snail Mucin esencia 😄

@diefrau a toto nevysusuje?

hopatko
6. jún 2025

Ano, tento.

alzbetsl
7. jún 2025

Ja používam na noc payot nutricia baum super. A pleť je už ok, ale používam stále. Ako posledný krok. Fakt doporučujem. A na narušenú pokožku hrubú vrstvu.

hopatko
7. jún 2025

Alebo este skus navrstvit na to "mliecne" tonikum, mala som aj korejske, teraz mam The Ordinary milky toner.

autor
7. jún 2025
@hopatko

Alebo este skus navrstvit na to "mliecne" tonikum, mala som aj korejske, teraz mam The Ordinary milky toner.

@hopatko vieš čo včera som sa riadne naliala tým tonerom py a idem dnes do dm majú tu ampulu centella Madagaskar 1004 aj tam... Ja som ju už niekedy mala... Dnes je to trochu lepšie... Aj keď nie stále top...ale trošku ti asi upokojilo...dakujem

diefrau
11. jún 2025

Práveže to skôr uzamkne tú hydratáciu. Ja mám ešte aj Kkul Aloe vera gel, ten je super aj na takéto podráždenia tváre.