icon

Kozmetické produkty do solária

9. jún 2023

ahojte viete poradiť produkty do solárka na urýchlenie a zintenzívnenie opálenia? pozerala som hlavne zaija kakaové maslo kedže zas nechcem za to dať 20 eur ...máte skúsenosť s týmto?

rebrambora
9. jún 2023

Vyskusala som vsetko za roky co chodievam do solaria. A funguju len produkty na to urcene, kt stoja viac ako 20€.
Tu ide aj o ochranu, aby si nemala flaky atd.

karinss
9. jún 2023

No podľa mňa na produktoch do solka sa šetriť nemá, máš tam rôzne filtre ktoré ťa chránia čím lacnejšie tým menej ochrany... ja používam australian gold deviously black ale je drahý no...

autor
10. jún 2023

@rebrambora
@karinss jasné rozumiem že lepšie kvalitnejšiu kozmetiku len ide mi o to, že plánujem len pár návštev primárne kvôli tomu, že ja vyjdem na slnko ked je vyše stupňov a hned som červená ako rak a minulý rok som dala pár návštev solárka a ked som išla na kupalisko tak som sa vôbec nespalila kedže nejaký základ tam už bol ....takže zas nechcem kvôli povedzme 4 náštevám 20 eur za produkt ktorý nevyužijem potom ...a som si všimla že táto zaija tam má napísané že je aj do solárka

karinss
10. jún 2023
rebrambora
10. jún 2023

V kazdom solarku mas aj vzorky. Dve ti postacia az az, ak potrebujes mat len zaklad.